Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rădoi şi-a sfidat naşul. Sfătuit de Gigi Becali să nu îşi mai cumpere maşini şi ceasuri, selecţionerul a făcut o achiziţie de senzaţie | EXCLUSIV

Rădoi şi-a sfidat naşul. Sfătuit de Gigi Becali să nu îşi mai cumpere maşini şi ceasuri, selecţionerul a făcut o achiziţie de senzaţie | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi este unul dintre oamenii de fotbal din România care se pot lăuda că au făcut avere din sportul rege. Din banii câştigaţi de-a lungul carierei, selecţionerul României a făcut investiţii serioase în maşini şi ceasuri.

În ciuda faptului că a fost acuzat de naşul său, Gigi Becali, că nu ar putea prelua FCSB decât în cazul în care „ar mai lucra vreo 20 de ani prin Emirate, fără să mai dea 12 milioane de euro pe maşini şi pe încă şapte pe ceasuri”, Mirel Rădoi tocmai şi-a cumpărat un bolid în valoare de aproximativ 330 de mii de euro.

Este vorba despre un Rolls-Royce Cullinan, SUV clasa lux, apărut în februarie 2018. Selecţionerul României şi-a prezentat noua achiziţie la Voluntari, acolo unde a mers să urmărească meciul dintre echipa gazdă şi Sepsi OSK.

Mirel Rădoi (39 ani), şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la FCSB, urmând din 2009 calea Arabiei Saudite. După aventura de la Al-Hilal, actualul selecţioner a mai trecut pe la echipe din Emiratele Arabe Unite (Al-Ain şi Al-Ahli) şi Qatar (Al Arabi), de unde s-a şi retras. Din toate aceste aventuri, Rădoi a strâns impresionanta sumă de aproximativ 15 milioane de euro.

Afla mai multe despre: radoirolls royce 

viewscnt
Articole similare