Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rădoi ştie cine este antrenorul din Liga 1 care poate pleca în orice moment: "Am auzit că are multe oferte"

Rădoi ştie cine este antrenorul din Liga 1 care poate pleca în orice moment: "Am auzit că are multe oferte"

Astra Giurgiu

Comentarii

Mirel Rădoi consideră că Edward Iordănescu a procedat corect renunţând la postul de antrenor al echipei Astra Giurgiu, după criticile patronului Ioan Niculae.

“Când te apuci de această meserie ştii la ce eşti supus. Eu ţin să salut această decizie a lui Edi Iordănescu pentru că doar aşa îi putem învăţa pe patroni că nu pot să decidă tot ceea ce se întâmplă la echipă. Indiferent de bugetul pe care îl are, patronii trebuie să înţeleagă că în momentul în care şi-au asumat aducerea unui antrenor  trebuie să respecte acel contract şi trebuie să-l lase pe antrenor, că e bun sau rău, să-şi continue treaba.

Edi arată antrenorilor tineri că aşa trebuie să continuăm, că trebuie să depindem doar de munca noastră şi de cât de bine o facem. Dacă simţim că cineva intervine peste munca noastră, cel mai bine ar fi să ne dăm la o parte. E devreme să poţi spune acum dacă Edi Iordănescu va ajunge la Steaua, mai e destul de jucat. E prea devreme pentru că în cazul în care Dică va câştiga campionatul, pista cu Steaua cade. Poate ar avea o şansă la CFR Cluj, pentru că Dan Petrescu are destule oferte din câte ştiu. Şi probabil că va aştepta terminarea sezonului şi atunci va decide dacă va continua încă un an sau va pleca în străinătate” - a spus Mirel Rădoi. 

Afla mai multe despre: mirel radoiioan niculaeastrademisie 

viewscnt
Articole similare