Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Draguşin ar fi aproape de un împrumut la un club de tradiţie din Londra! Unde ar putea ajunge fundaşul lui Juventus

Radu Draguşin ar fi aproape de un împrumut la un club de tradiţie din Londra! Unde ar putea ajunge fundaşul lui Juventus

Juventus

Comentarii

Radu Draguşin ar putea ajunge la un club din Premier League.

Crystal Palace a mai încercat să îl transfere în trecut, dar fundaşul român a preferat să semneze prelungirea contractului cu echipa unde joacă Cristiano Ronaldo. 

Tânărul fundaş român a bifat în acest sezon doar 4 apariţii în tricoul Bătrânei Doamne. Pirlo l-a trimis pe teren în repriza a doua a meciului cu Genoa, 3-1, din campionat, şi pe finalul meciului în partida din grupele Ligii Campionilor, contra lui Dinamo Kiev, scor 3-0.

Radu Draguşin are doar două meciuri ca titular pentru Juventus, ambele în Cupa Italie: cu Genoa, scor 3-2, şi cu Spal, scor 4-0. Acum, potrivit The Sun, Crystal Palace şi-ar dori să îl împrumute pe apărătorul central român. 

Pentru Drăguşin este greu să se impună în centrul defensivei italienilor, iar Pirlo a mizat în acest sezon pe: Matthijs De Ligt, Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci şi Merih Demiral. Florin Manea a declarat că Draguşin a mai avut oferte, iar înainte să semneze prelungirea contractui cu Juve, Chelsea l-ar fi dorit 

"Radu a impresionat pe toată lumea. Au fost interesate de el şi alte echipe, dar Juventus a dorit să îl păstreze. M-a întrebat: 'Unde pot deveni un fundaş mare'? De asta a ales Juve. L-a vrut şi Chelsea", a spus Florin Manea pentru tuttomercatoweb.

Crystal Palace nu a ajuns încă la o înţelegere cu actualul antrenor Roy Hodgson, iar în cazul în care negocierile nu vor merge, principalul favorit pentru a prelua echipa din Londra este Frank Lampard. Fostul mijlocaş britanic este liber de contract după ce a fost concediat de către Chelsea, la începutul acestui an. 

Afla mai multe despre: radu drăguşin 

viewscnt
Articole similare