Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin se antrenează cu Cristiano Ronaldo şi vrea să joace în România, dar nu la FCSB: "O să mă duc acolo"

Radu Drăguşin se antrenează cu Cristiano Ronaldo şi vrea să joace în România, dar nu la FCSB: "O să mă duc acolo"galerie foto

Juventus

Comentarii

Radu Drăguşin (18 ani) este în academia celor de la Juventus din 2018, a impresionat în meciurile din UEFA Youth League şi nu ar spune "nu" unui transfer în Liga 1.

Drăguşin a ajuns în 2018 la Juventus de la Regal şi a jucat pe rândul la echipele U17 şi U19 ale "bătrânei doamne", iar acum o face pentru echipa Primavera a campioanei Italiei, ultimul pas înainte de promovarea la prima echipă. În fapt, Drăguşin chiar s-a antrenat alături de Cristiano Ronaldo & compania la prima echipă. 

Fundaşul central este internaţional de tineret sub 18 ani şi nu exclude să joace în România, însă nu vrea să audă de FCSB: "Nu pot să zic că am o echipă preferată, dar pentru că impresarul meu e Florin Manea, aş alege Rapid. Poate, la final de carieră, o să mă duc acolo. Nu cred că se pune problema să mă duc la FCSB, nu cred!", a declarat Drăguşin pentru AntenaSport.

Radu Drăguşin este noul Chiellini! "Mă bucur că a ajuns la Juventus"

Măsoară 1.92 metri înălţime şi joacă pe postul de fundaş central, poziţie pe care Juventus i-a promovat recent în fotbalul mare pe Daniele Rugani şi pe Mattia Caldara. El a ajuns la Torino la doar 16 ani în schimbul a 265.000 de euro, fiind transferat de la Regal Bucureşti. Iniţial, Florin Răducioiu, antrenorul său, a vrut să-l ducă la Parma, însă mutarea nu s-a materializat. Agentul Florin Manea a reuşit să-i convingă pe cei de la Juventus.

"Este fiul unei foste jucătoare de baschet, de aici fizicul său. În ciuda faptului că era mare, era un puşti timid, liniştit. Era deficitar din punct de vedere tehnic, am lucrat mult individual cu el. Mă bucur că a ajuns la Juventus, îi doresc succes, dar e un drum extrem de lung. La acest nivel, mai ales în Italia, trebuie să rămâi în permanenţă la un nivel înalt. Dacă ieşi puţin din formă sau nu te antrenezi aşa cum ţi se cere, te scoate imediat din echipă", a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: radu dragusinrapidjuventus 

viewscnt
Articole similare