Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răducioiu a venit la emisiune îmbrăcat în tricoul lui Dinamo! VIDEO EXCLUSIV: "Eu sufăr pentru echipa asta. Am fost critic pentru că stiu ce înseamnă culorile astea!"

Răducioiu a venit la emisiune îmbrăcat în tricoul lui Dinamo! VIDEO EXCLUSIV: "Eu sufăr pentru echipa asta. Am fost critic pentru că stiu ce înseamnă culorile astea!"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo are un nou acţionar majoritar, un străin, pentru prima dată în istoria clubului.


A fost motiv de sărbătoare în studiol Telekom Sport, acolo unde invitaţi au fost doi uriaşi dinamovişti: Florin Răducioiu şi Ioan Andone.

"Vorbeam cu Ando, pentru că ne reîntoarcem în trecut, vorbeam de trecutul nostru glorios. Aceste combinaţii de culori, vă daţi seama, alb-roşu, sunt pentru noi unice, frumoase. Am considerat că sunt cele mai bune auspicii aici, pentru că sper ca Dinamo într-adevăr, o dată să joace. L-am adus în acest studio minunat al nostru. Salut din toată inima acest lucru. Normal, ca dinamovişti, vrem să cunoaştem aceşti noi proprietari sau nou proprietar. Mă bucur foarte mult. Cum a spus şi Ando, am ajuns în fundul sacului, în fundul puţului" a spus Florin Răducioiu, la Telekom Sport.

El a recunoscut că poate a fost prea dur în ultima vreme atunci când a vorbit despre clubul pe care îl iubeşte: "Poate am fost prea dur prin acea afirmaţie, în sensul că mi-era scârbă de ceea ce s-a întâmplat în aceşti doi ani jumătate, 3 ani. Poate trebuia să zic că sunt foarte indignat, dar asta mi-a venit. Eu sunt foarte direct, sincer. Sufăr, ca dinamovist, şi el la fel, pentru că nu putem să uităm că acel club ne-a crescut, şi ne-a dat posibilitatea să jucăm în fotbalul mare"

Pablo Cortacero, noul acţionar al "câinilor" îl vrea pe fostul selecţioner, Cosmin Contra, antrenor: "Îl apreciez foarte mult şi îmi place de el, deja e un antrenor cu mult mai mare experienţă. Se identifică cu Dinamo, e iubit de suporteri... vedeţi că e foarte important să fii primit cu braţele deschise de către suporteri. Sunt convins că este omul potrivit la momentul potrivit pentru Dinamo.După părerea mea, se resetează totul. E foarte important ca noul proprietar să anunţe în mod public care este bugetul, care este programul. Şi în funcţie de asta, antrenorul, în foarte scurt timp, să investească în jucători" a mai spus fostul mare atacant de la Dinamo.

Florin Răducioiu a prezentat apoi tricoul lui Dinamo în Studioul UEFA Champions League, cu numele lui şi numărul 9: "Eu am fost foarte critic, dar... eu am crescut acolo, ştiu ce înseamnă Dinamo şi în aceşti ani am fost foarte critic"

Afla mai multe despre: florin răducioiu 

viewscnt
Articole similare