Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radunovic, mai bun decât fotbalişti de la Atletico Madrid sau Lazio! Jucătorul FCSB a "luat ochii" la naţionala Muntenegrului

Radunovic, mai bun decât fotbalişti de la Atletico Madrid sau Lazio! Jucătorul FCSB a "luat ochii" la naţionala Muntenegrului
Comentarii

Risto Radunovic (28 de ani), fundaşul stânga al FCSB şi al naţionalei Muntenegrului, a impresionat în primul meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Radunovic a fost titular în meciul pe care naţionala Muntenegrului l-a disputat împotriva Letoniei, în preliminariile CM 2022, şi, prin prestaţia sa, a primit o notă care i-a eclipsat pe mai cunoscuţii săi colegi, Savic de la Atletico Madrid sau Adam Marusic de la Lazio. Presa din Muntenegru i-a acordat o notă mare lui Radunovic.

Conform notelor celor de la Fotomob, Radunovic a fost cel mai bun fotbalist al naţionalei Muntenegrului în victoria cu Letonia, 2-1. În urma prestaţiei sale, fundaşul FCSB a primit nota 7,6, mai mare decât cele ale lui Marusic (7,3) sau Savic (7,2). În partida din debutul preliminariilor Cupei Mondiale din Qatar, jucătorul FCSB a reuşit să câştige şapte dueluri şi să trimită nouă pase lungi. În plus, Radunovic a avut trei încrucişări precise şi a reuşit 46 de paşe, dintre care mai mult de jumătate în jumătatea de teren a Letoniei.

Pentru naţionala Muntenegrului urmează duelurile cu Gibraltar şi Norvegia.

Afla mai multe despre: radunovicfcsbmuntenegrupreliminariimarusicsavic 

viewscnt
Articole similare