Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rafael Nadal a ales între Federer şi Djokovic: „El m-a impresionat cel mai mult!”

Rafael Nadal a ales între Federer şi Djokovic: „El m-a impresionat cel mai mult!”

Tenis

Comentarii

Rafael Nadal a vorbit despre marii săi rivali din tenis: Roger Federer şi Novak Djokovic

Rafael Nadal a ales între Roger Federer şi Novak Djokovic: „El m-a impresionat cel mai mult!”

„Nole şi-a rafinat mult jocul, nu l-a schimbat radical. Împotriva lui Federer aveam o strategie clară, el ştia ce vreau, iar eu ştiam că el avea să se apere. Era ca la şah: când făcea o greşeală, o simţea. Cu Djokovic nu am o tactică clară, a fost nevoie să joc la un nivel foarte înalt pentru a-l învinge.

De când îmi amintesc, Federer este jucătorul care m-a impresionat cel mai mult, care m-a «atins» cel mai mult. Să-l urmăresc la treabă pe Federer m-a mişcat mai mult decât să-l urmăresc pe Djokovic. La finalul zilei, tenisul este despre emoţii, ele te atrag către sport.

A fost datorată combinaţiei de două stiluri contrastante. Ca estetică, eleganţă şi tehnică, Federer a atins perfecţiunea. Şi eu am o tehnică foarte bună, dar nu e acelaşi lucru ca estetica”.

El avea o tehnică incredibilă, reuşea lucruri cu o eleganţă impresionantă. Când am început, era numărul 1 în lume, iar un rival cu părul lung şi un fizic exuberant a apărut. Eleganţa întruchipată contra unui războinic.

A fost o combinaţie unică între personalităţi şi stiluri, iar asta, împreună cu faptul că am jucat multe meciuri în cele mai importante turnee, au transformat rivalitatea noastră în ceva care a trecut dincolo de sport”, a declarat Rafa Nadal, potrivit portal.rs.

Afla mai multe despre: rafael nadalroger federernovak djokovic 

viewscnt
Articole similare