Experiențe împreună.
You are here:

Raliul Dakar: Barbu şi Lupu au ajuns cu bine la finişul PS3 şi urcă în clasament

Raliul Dakar: Barbu şi Lupu au ajuns cu bine la finişul PS3 şi urcă în clasament
Comentarii

Echipajul Claudiu Barbu/Marius Lupu (Polaris RZR Turbo) a ajuns cu succes la finişul celei de-a treia probe din Raliul Dakar 2021, care s-a desfăşurat astăzi pe o distanţă totală de 629 de kilometri, cu start şi finiş în oraşul Wadi Ad-Dawasir.

După ce în primele două zile au încheiat cu emoţii fiecare probă specială după ce pe PS1 automobilul de concurs a luat foc din cauza faptului că s-a spart returul de benzină. A urmat apoi un incendiu, care a ars aproape tot ce înseamnă plastic şi cabluri în partea din spate a Polarisului.

Marţi, singurul echipaj auto românesc prezent la Raliul Dakar a ajuns la finiş pe locul 38 la Clasa SSV şi pe 57 la general la clasa maşinilor uşoare. După trei probe, cei doi se află pe poziţia a 35-a la SSV şi pe 53 la general în topul maşinilor uşoare.

În total, Raliul Dakar are un total de 12 probe speciale. Cea de-a patra, programată pentru miercuri, se va desfăşura între Wadi Ad-Dawasir şi Riyadh. Distanţa totală acoperită va fi de 813 kilometri. Echipajul format din Claudiu Barbu şi Marius Lupu, susţinut de FRAS şi Ministerul Tineretului şi Sportului, se află la prima participare la Raliul Dakar.

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, fotomodel la Stuttgart. Pictorial inedit in camera de hotel. Pentru cine a pozat...