Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rămâne Elias Charalambous la FCSB după finalul sezonului? Reacţia tehnicianului cipriot: "Sunt extrem de motivat"

Rămâne Elias Charalambous la FCSB după finalul sezonului? Reacţia tehnicianului cipriot: "Sunt extrem de motivat"

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB este la al doilea sezon pe banca vice-campioanei României.

Cipriotul a fost instalat pe banca "roş-albaştrilor" în martie 2023. Sub Charalambous, FCSB a încheiat sezonul precedent pe locul doi iar în actualul sezon şi-a creat un avantaj considerabil faţă de restul echipelor în clasament.

Prestaţiile bune ale echipei în campionat în acest sezon îl mulţumesc pe patronul clubului Gigi Becali. Întrebat de o eventuală reînnoire a actualei sale înţelegeri, Charalambous a răspuns că ar vrea să rămână la FCSB şi după finalul acestui sezon.

Răspunsul lui Elias Charalambous

"Mă simt foarte fericit aici şi v-am spus de foarte multe ori că mă simt foarte bine aici.  Mă bucur de fiecare moment în fiecare zi, îmi place să visez, dar îmi place să o iau pas cu pas. Singurul lucru pe care mă concentrez acum e FCSB. De ce nu, dacă voi avea o ofertă, de ce nu?

Când te simţi fericit într-un loc, cu siguranţă îţi doreşti să rămâi", a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova.

Charalambous a prefaţat partida cu Universitatea Craiova şi a evidenţiat internaţionalii din lotul adversarilor din Bănie, de duminică.

"Craiova are mai mulţi jucători buni care joacă pentru naţională, care au jucat în străinătate, cu experienţă. Au calitate, nu-mi place să vorbesc despre un singur jucător, dar e o echipă bună.

Au mai multă calitate decât au arătat în ultimele jocuri şi v-am spus că o să fie un meci foarte greu pentru noi", a spus Charalambous.

Cipriotul a făcut şi o comparaţie între el şi Jurgen Klopp, din punct de vedere al motivaţiei de a continua actualul angajament.

"L-aţi văzut ieri pe Klopp ce a zis, că nu mai are energie. Eu sunt exact opusul în acest moment, sunt extrem de motivat, îmi place să lucrez în fiecare zi. E mai în varstă decât mine şi vreau să spun că sunt exact opusul lui", a mai spus Charalambous.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalambousuniversitatea craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare