Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a terminat turul pe locul 3. Reacţia lui Daniel Pancu: ”A fost un campionat ciudat, cu multe fluctuaţii de formă”

Rapid a terminat turul pe locul 3. Reacţia lui Daniel Pancu: ”A fost un campionat ciudat, cu multe fluctuaţii de formă”

Liga 2

Comentarii

Rapid a făcut doar 0-0 la Călăraşi, dar a reuşit să termine turul pe locul 3, la doar două puncte de primul loc care asigură promovarea directă. Daniel Pancu spune însă că este nemulţumit.

Daniel Pancu spune că este nemulţumit de greşelile făcute de jucătorii săi în meciul cu Dunărea Călăraşi, care au dus astfel la o remiză albă:

”Am făcut greşeli mari, impardonabile în prima repriză. Greşeli de interpretare a jocului, dueluri pierdute foarte uşor. O echipă care pleacă foarte bine pe contraatac, pe spaţii au atacanţi foarte rapizi, puternici. Cred că am avut foarte multă şansă să intrăm cu 0-0 la pauză. Repriza a doua lucrurile s-au schimbat, a intervenit şi oboseala, echipele s-au lungit, am reuşit să schimbăm mai des direcţia de joc, ce le-am cerut la pauză, superioritate pe zonele laterale... Şi am avut şi noi două, trei ocazii foarte clare.

(Despre Tătaru) A fost practic o găselniţă de-a mea. O chestie de inspiraţie, care a înseamnat foarte mult pentru mine şi pentru Rapid. Nu doar că ne-a purtat noroc, a avut şi intervenţii, şi nu doar astăzi, a avut intervenţii şi în alte jocuri care au fost decisive. Într-adevăr, un portar de mare viitor”, a declarat Daniel Pancu.



Antrenorul Rapidului a făcut şi o analiză a primei părţi din campionat, pe care Rapidul a terminat-o pe locul 3. Pancu spune că-şi doreşte mai mult de atât:

”Cum eram poziţionaţi acum o lună, nu mai spera nimeni să terminăm turul de campionat pe locul 3. Nu pot să spun că sunt mulţumit, cu siguranţă nu sunt mulţumit de poziţia noastră, pentru că e una de baraj. Obiectivul nostru e locul 1 sau locul 2, care duc la promovare. Dar a fost un tur de campionat ciudat, cu multe fluctuaţii de formă, lucruri care sper să nu se mai repete. Sper că am învăţat cu toţii din greşeli, inclusiv eu, că am făcut şi eu greşeli. Iar în retur să arătăm ca o echipă care să dea senzaţia aia de echipă foarte puternică, echipă care poate fi bătută foarte greu.

Am pierdut multe puncte cu echipe din partea a doua a clasamentului, din păcate lucrurile astea fac parte din tradiţie la noi, nu ştiu dacă poate să le repare cineva vreodată. E farmecul nostru, învăţăm din greşeli”,
a mai spus Pancu.

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare