Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a trimis o cerere pentru a juca pe noua "bijuterie" din Bucureşti! Ce răspuns au primit giulelştenii exilaţi la Mioveni

Rapid a trimis o cerere pentru a juca pe noua "bijuterie" din Bucureşti! Ce răspuns au primit giulelştenii exilaţi la Mioveni

Rapid

Comentarii

Preşedintele de la Rapid Bucureşti, Daniel Niculae, recunoaşte că echipa s-ar simţi confortabil dacă ar juca în Capitală. Giuleştenii au făcut o cere pentru a disputa partidele pe stadionul de la Arcul de Triumf.

Rapid ar putea juca pe stadionul de la Arcul de Triumf: "În cel mai optimist caz vom juca de la începutul anului viitor"

Mioveni e noua "casă" a Rapidului, după ce turneul de DOTA 2 le-a trimis pe alte arene pe FCSB şi echipa din Giuleşti. Echipa antrenată de Mihai Iosif a remizat la Mioveni, în ultima etapă din Liga 1, cu U Craiova 1948, scor 0-0. 

La finalul meciului, Daniel Niculae e dezvăluit că a fost depusă o cerere pentru a juca pe noul stadion de la Arcul de Triumf. 

"Am trimis cerere să jucăm acolo, din păcate n-a fost acceptată, au fost şi anumite competiţii. Acum ştiţi cum e, încă situaţia nu e sigură şi nu e 100% în vederea disputării meciurilor din campionat. Sperăm să avem rezultate pozitive cât mai curând. E păcat să jucăm în afara Bucureştiului, mai puţin acum, pentru că, din păcate, nu jucăm cu suporteri. 

În cel mai optimist caz vom juca de la începutul anului viitor. Din păcate pentru noi am jucat în deplasare, incercăm să transformăm această arenă din Mioveni în locul nostru de acasă", a spus oficialul Rapidului. 

Daniel Niculae, după Rapid - U Craiova 1948 0-0

"Cred că am făcut o partidă nu bună, ci foarte bună în această seară. Ne-am creat foarte multe ocazii de joc, am controlat jocul mai puţin 10 minute din a doua repriză. Singurul lucru care ne-a lipsit azi a fost golul, am avut dăruire, ambiţie, instinctul de  a alege, varianta cea mai bună. 

Din păcate, n-a fost să fie, n-am reuşit să inscriem, dacă reuşeam să înscriem, ne-am fi făcut partida mai uşoară şi am fi reuşit să câştigăm cele trei puncte. În schimb, a fost un meci alert, dinamic, un adevărat meci între Rapid şi Craiova. Ne pare rău că n-am reuşit să câştigăm cele trei puncte, am fi făcut că această eliminare din Cupa României să fie trecută mai uşor, pentru că ne doare şi pe noi, şi pe jucători", a mai spus Daniel Niculae. 

De ce FCSB nu joacă în Ghencea! CFR Cluj a aflat ce Gigi Becali nu a putut. Şeful campioanei a vorbit direct cu steliştii: "Mi s-a dat un răspuns" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: rapid bucurestirapid bucuresti stadionrapid bucuresti arcul de triumf 

viewscnt
Articole similare