Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid Bucureşti a renunţat la doi jucători după remiza cu Turris Turnu Măgurele! Un altul este pe lista neagră

Rapid Bucureşti a renunţat la doi jucători după remiza cu Turris Turnu Măgurele! Un altul este pe lista neagră

Rapid

Comentarii

FC Rapid 1923 s-a despărţit de doi dintre mijlocaşii centrali din sezonul trecut, Alin Cârstocea şi Sandro Djuric, anunţă site-ul oficial al grupării.

Alin Cârstocea (28 de ani) a venit la FC Rapid 1923 în 2018 şi a marcat de 11 ori în cele 38 de partide disputate în tricoul alb-vişiniu, 31 dintre ele fiind bifate în cel de-al treilea eşalon. Din păcate, mai multe accidentări l-au împiedicat pe Alin să evolueze în ultima perioadă.

Austriacul Sandro Djuric (26 de ani) a jucat de 18 ori pentru FC Rapid 1923, reuşind să înscrie de două ori. În prima etapă din Liga 3 a bifat o repriză pentru echipa secundă. 

Singurul jucător străin care mai activeată la Rapid, pentru moment, este tunisianului Saifeddine Alami. Acesta se află pe lista de transferuri şi poate părăsi echipa în orice moment, dacă vreun club ajunge la o înţelegere cu rapidiştii.

După patru etape, Rapid este pe locul 2, cu 10 puncte, iar în ultima etapă, în remiza 1-1 cu Turris Turnu Măgurele, a încasat golul egalizator în minutul 90+3.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare