Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid Bucureşti se pregăteşte pentru revenirea în Liga 1, cu două partide amicale de gală

Rapid Bucureşti se pregăteşte pentru revenirea în Liga 1, cu două partide amicale de gală

Fotbal

Comentarii

Liga a 2-a din România a luat pauză în urmă cu două săptămâni, aşa că echipele şi-au stabilit programul după care se vor ghida până la următoarea etapă, programată tocmai la finele lunii februarie.

Aflat pe locul 3 în clasament, cu 35 de puncte, două în spatele celor de la CS Mioveni şi la şase de UTA Arad, Rapid Bucureşti îşi va testa forţele, în această iarnă, cu două echipe de tradiţie din fotbalul românesc şi cel bulgar.

Jucătorii lui Daniel Pancu se vor reuni pe 13 ianuarie, iar pe 26 ianuarie vor pleca în cantonament în Antalya. Acolo, rapidiştii vor susţine patru partide amicale, două dintre ele fiind deja confirmate.

Pe 30 ianuarie vor susţine o partidă amicală împotriva liderului din Liga a 3-a, Seria a 4-a, FC "U" Craiova, sau cum este mai cunoscută drept "Craiova lui Mititelu", pregătită de Eurgen Trică.

Câteva zile mai târziu, pe 2 februarie, Rapid va înfrunta fosta campioană a Bulgariei, CSKA Sofia. Daniel Pancu se află în relaţii foarte bune cu clubul din ţara vecină, după ce a evoluat pentru CSKA în anul 2010. 

Cei mai valoroşi jucători ai formaţiei de peste Dunăre sunt: Tiago Rodrigues (3 milioane Euro), Ali Sowe (2.5 m), Ruben Pinto (2.2 m), Kristiyan Malinov (2.0 m) şi Geferson (2.0 m),

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare