Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Rapid nu joacă nimic". Marius Şumudică explică situaţia echipei. Ce a spus despre Mihai Iosif: "Pune presiune pe următorul antrenor"

"Rapid nu joacă nimic". Marius Şumudică explică situaţia echipei. Ce a spus despre Mihai Iosif: "Pune presiune pe următorul antrenor"

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică rămâne ferm pe poziţii şi susţine că nu va fi următorul antrenor al lui Rapid Bucureşti. De asemenea, tehnicianul a vorbit despre situaţia sportivă a echipei de suflet.

Marius Şumudică, despre Rapid şi Mihai Iosif

Marius Şumudică a asistat de pe Arena Naţională la remiza dintre Rapid Bucureşti şi Dinamo Bucureşti, scor 1-1. La finalul acesteia, Marius Şumudică s-a grăbit şi nu a dorit să vorbească pe larg despre rezultat sau despre Mihai Iosif. 

La câteva zile distanţă, antrenorul liber de contract a susţinut că Rapid nu evoluează conform aşteptărilor şi că Mihai Iosif pune presiune pe următorul principal al giuleştenilor. 

"Eu sunt confundat cu echipa asta, sunt înjurat, făcut în toate felurile. Nu înţeleg de ce nu pot merge pe stadion. Ce s-a întâmplat în prima parte a sezonului a fost o minune. Acum, nu ne mai putem ascunde, Rapid nu joacă nimic.

Are o singură victorie în ultimele 10 meciuri. Am fost în Turcia. Terim... Se opreşte circulaţia când trece. Cât o fi el de Terim, când nu a avut rezultate, a fost dat afară.

Trebuie să vină Guardiola, Mourinho, Tuchel şi Klopp la un loc, să stea pe bancă în continuu şi poate aşa iei campionatul. A spus Iosif că trebuie să ia Rapidul campionatul la anul, că e centenarul. Pune presiune pe următorul antrenor, care nu e Marius Şumudică. E exclus.

Nu am nimic cu Iosif. Până acum l-am lăudat, felicitat, am fost alături de el, am spus şi în continuare spun că a făcut rezultate OK, dar nu am văzut în viaţa mea un antrenor care să plece de pe bancă în momentul când este contestat sau i se cere demisia”, a spus Şumudică, conform Sport.ro.

După ce a uitat să câştige, Rapid Bucureşti a rămas fără şanse pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1. Giuleştenii sunt pe locul nouă, cu 37 de puncte, la opt puncte de Farul Constanţa, care ocupă ultima poziţie care asigură locul printre cele mai bune şase echipe din campionat. 

Afla mai multe despre: marius sumudicarapidmihai iosif 

viewscnt
Articole similare