Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bun pentru Gigi Becali, de neînţeles pentru Cornel Dinu. Titularul de la FCSB criticat în plin sezon: "Nu pot explica aducerea lui" | EXCLUSIV

Bun pentru Gigi Becali, de neînţeles pentru Cornel Dinu. Titularul de la FCSB criticat în plin sezon: "Nu pot explica aducerea lui" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fostul antrenor al lui Dinamo, Cornel Dinu, a recunoscut că nu înţelege o achiziţie făcută de Gigi Becali la începutul acestui sezon.

Transferul lui Vinicius la FCSB, criticat de Cornel Dinu

FCSB a făcut încă un pas greşit în Liga 1 şi a rămas la 11 puncte de liderul CFR Cluj, după ce echipa antrenată de Toni Petrea a fost învinsă fără drept de apel de Farul Constanţa, scor 2-0. 

După ce i-a văzut pe Vinicius şi pe Florinel Coman pe teren, Cornel Dinu i-a criticat. Mai mult, fostul antrenor consideră că FCSB a comis o greşeală atunci când l-a adus pe fundaşul brazilian la începutul sezonului, după ce fotbalistul a cucerit patru titluri cu CFR Cluj. 

"Dând la o parte greşelile inadmisibile din defensiva FCSB-ului, începând cu Vinicius, a cărui aducere nu o pot explica sub nicio formă... 

Era un jucător considerat la sfârşitul carierei şi adus să întărească defensiva. Nu ştiu cine a făcut această opraţiune total nefarvorabilă pentru randamentul defensiv al FCSB-ului", a declarat expertul Telekom Sport.  

La 37 de ani, Vinicius a jucat în 23 de meciuri şi a marcat 2 goluri pentru FCSB în acest sezon. 

Nici Florinel Coman, cel care a fost criticat şi de finanţatorul Gigi Becali, nu a scăpat. 

"Florinel a fost pe teren. S-a remarcat ceva prin tunsoarea care aduce paradoxal cu Senatul Roman acum vreo 2.000 de ani, dar asta e doar o coincidenţă. Nu înseamnă că e vreo competenţă sau vreo capacitate. E doar tunsoarea aceea până aici (n.r. - arată spre tâmplă) şi de aici, sus, rămâne un fel de scalp care-şi trage explicaţia prin luptele indienilor de a obţine cât mai multe scalpuri", a mai spus Cornel Dinu. 

Afla mai multe despre: cornel dinuviniciusgigi becaliflorinel coman 

viewscnt
Articole similare