Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapidiştii, alături de ASU Poli Timişoara! Donaţie importantă făcută de aceştia pentru salvarea echipei de la dezafiliere

Rapidiştii, alături de ASU Poli Timişoara! Donaţie importantă făcută de aceştia pentru salvarea echipei de la dezafilieregalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Rapidiştii au depus, ieri, 3000 lei în contul Politehnicii Timişoara, pentru a ajuta la strângerea sumei pentru amenda primită de timişoreni.

Asta după ce FRF a amendat clubul ASU Politehnica Timişoara cu suma de 79.500 lei, pentru scoaterea echipei de pe teren, în meciul cu UTA Arad, în urma abuzurilor făcute de Jandarmeria Română şi clubul arădean asupra suporterilor bănăţeni, ţinuţi în afara stadionului, în condiţiile în care aveau bilete valabile achiziţionate.

Pentru a nu fi dezafiliat, clubul ASU Poli Timişoara trebuie să achite o amendă de 79.500 lei (17.000 euro) până la 31 mai. Până în acest moment s-a adunat aprox. 15% din cei 79.500 lei, în urma donaţiilor făcute de suporteri.

ASU Poli Timişoara este primul club din România, creat şi manageriat 100% de suporteri.

Cei care vor să contribuie  la salvarea echipei de la dezafiliere pot dona orice sumă sau pot achiziţiona unul din tricourile scoase la licitaţie pentru această campanie. Mai multe informaţii aici.

Afla mai multe despre: rapidistiliga 2asu poli timisoara,  

viewscnt
Articole similare