Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul dat de conducătorul de la Viitorul despre revenirea lui Gică Hagi ca antrenor! Fosta campioană, la retrogradare: "E implicat"

Răspunsul dat de conducătorul de la Viitorul despre revenirea lui Gică Hagi ca antrenor! Fosta campioană, la retrogradare: "E implicat"

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul se află în una dintre cele mai grele situaţii din ultimul deceniu. Fosta campioană a României e la retrogradare, jocul suferă, dar patronul Gheorghe Hagi nu are de gând să revină pe banca tehnică.

Gică Hagi a crescut fotbalişti şi i-a "exportat" în străinătate pe milioane de euro, dar în ultimele două sezoane au apărut probleme. În acest sezon, acestea s-au acutizat, iar Viitorul riscă să pice în Liga 2, la finalul sezonului. În tot acest timp, Gică Hagi lucrează pentru salvarea de la retrogradare, dar din rolul de conducător. 

Gică Hagi nu revine pe banca tehnică a Viitorului

"Regele" aşteaptă o ofertă din străinătate, după ce a lăsat Viitorul pe mâinile preşedintelui Gică Popescu. Fostul decar al naţionalei îşi continuă munca de la nivelul academiei care-i poartă numele şi nu are de gând să revină pe banca echipei cu care a cucerit titlul de campion în Liga 1. 

Anunţul a fost făcut de directorul general de la Viitorul, Cristian Bivolaru: "Nu o să-l vedeţi pe bancă, aşa cum a zis şi Gică Popescu. E implicat în această acţiune de salvare de la retrogradare, dar rolul lui se încheie la stadion", a declarat oficialul echipei de la malul mării. 

Viitorul e condusă de pe banca tehnică de secundul Cătălin Anghel, iar echipa e pe locul 13, care duce la barajul pentru menţinerea în Liga 1. Gaz Metan e la două puncte în faţă, pe ultimul loc care asigură prezenţa în prima ligă. 

Ce aşteaptă Gică Hagi

Gică Hagi a avut mai multe oferte de a antrena în străinătate, după ce a renunţat la banca Viitorului, dar, de fiecare dată, a refuzat. "Regele" îşi doreşte un proiect stabil, dintr-o primă ligă europeană, pentru a se lupta pentru primele locuri. 

"Gică evită să preia o echipă în plin campionat. Doreşte un proiect pe termen lung, care să-l motiveze, doreşte un club care să aibă posibilităţile materiale şi sportive, care să fie competitiv. A stat pe loc, nu a acceptat. Oricare ar fi fost echipa din Turcia, nu i-ar fi dat curs, în condiţiile pe care le-am spus. Nu vrea să mai repete greşelile din trecut, vrea să răspundă pentru jucătorii pe care îi alege", spunea Cristian Bivolaru. 

Afla mai multe despre: gica hagigheorghe hagiviitorulantrenor viitorul 

viewscnt
Articole similare