Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Pique pentru Ion Ţiriac, după ce miliardarul l-a făcut praf pe fotbalist: "Nu vreau să intru într-o dispută cu el"

Răspunsul lui Pique pentru Ion Ţiriac, după ce miliardarul l-a făcut praf pe fotbalist: "Nu vreau să intru într-o dispută cu el"

Tenis

Comentarii

Ion Ţiriac şi Gerard Pique, fotbalistul celor de la FC Barcelona, se află într-un conflict la distanţă de luni bune după ce compania deţinută de starul Barcelonei a cumpărat drepturile de organizare ale Cupei Davis.

Chiar dacă Ţiriac a fost extrem de acid la adresa fotbalistului, pare că acesta vrea să încheie conflictul cu miliardarul român: "Nu vreau sa intru in vreo disputa cu el. E evident ca inteleg ca are un turneu la Madrid si ca a noastra Cupa Davis ii este un fel de competitor in relatia cu Guvernul si Primaria orasului Madrid, dar vom vedea ce se va intampla in luna noiembrie. Cei mai buni jucatori din lume vor fi prezenti la Caja Magica, mai putin Roger Federer, cu care negociem pentru a veni din 2020. Stiu ce a insemnat Cupa Davis si ce responsabilitate avem. Vreau sa fac aceasta competitie mai buna", a spus Pique la Eurosport.

În urmă cu doar câteva luni, Ţiriac a acordat un interviu în cotidianul El Pais în care l-a făcut praf pe Pique şi a dezvăluit un dialog uluitor avut cu el. 

"Cum poţi să aduci 18 echipe în acelaşi loc, într-o săptămână!? Vor fi 18 vestiare? Cum vei juca un meci de Cupa Davis pe un teren cu doar 1500 de locuri? Bani, bani, bani... ITF a vândut competiţia şi noi nu mai putem face nimic!

Domnul Pique e un fotbalist care joacă la o echipă mare, dar care n-ar putea juca la un club precum Real Madrid! E cu totul altceva.



M-am întâlnit odată cu el şi, deşi nu-l cunoşteam, i-am zis că vreau să schimb şi eu regulile fotbalului: nu mai baţi penalty-ul cu piciorul, ci cu capul... Te rog frumos, înţelegem puţin mai bine tenisul!

Dacă îmi daţi trei miliarde, organizez cel mai tare turneu din lume, dar de tenis adevărat! Pariez cu voi astăzi că acest format nu va rezista mai mult de trei ani!

Dacă îmi cumpăr un bilet, pentru ce teren îl cumpăr? Manolo Santana, Arantxa Sanchez, terenul trei? Şi cine joacă?"
, a declarat Ţiriac în El Pais.

Afla mai multe despre: piqueion tiriaccupa davis 

viewscnt
Articole similare