Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie. Becali a rezolvat problema portarului. A transferat deja un goalkeeper la FCSB. Mutare riscantă făcută de omul de afaceri

Răsturnare de situaţie. Becali a rezolvat problema portarului. A transferat deja un goalkeeper la FCSB. Mutare riscantă făcută de omul de afaceri

Superliga

Comentarii

Cristi Bălgrădean s-a transferat de la FCSB la CFR Cluj, dar Gigi Becali nu pare să intre în panică. Patronul FCSB se laudă că are la dispoziţie trei tineri portari şi nu mai are nevoie de un alt transfer. Ultimul intrat în această listă este Ştefan Târnovanu, un portar de 19 ani care din vară vine de la Poli Iaşi.

Informaţia că Bălgrădean s-a transferat la CFR Cluj a agitat apele în vestiarul FCSB-ului. Deodată, Bogdan Argeş Vintilă s-a trezit că a rămas fără titularul postului de portar şi că acum trebuie să se bazeze pe Andrei Vlad, care în trecut a gafat decisiv de mai multe ori. Însă Gigi Becali nu pare decis să rezolve problema, mai ales că deja transferase un portar de 19 ani.

Gigi Becali a transferat deja la FCSB un portar de 19 ani, care vine însă abia în vară

Patronul FCSB nu este foarte decis să transfere în vară încă un portar, mai ales că la începutul sezonului l-a cumpărat pe Ştefan Târnovanu, de la Poli Iaşi. S-a vorbit despre venirea lui Florin Niţă, însă portarul de 32 de ani mai are încă un an de contract cu Sparta Praga, care ar putea cere o sumă de transfer în schimbul său.

Însă Gigi Becali s-a declarat mulţumit de variantele care există în prezent. FCSB l-a transferat în vara trecută pe Ştefan Târnovanu, de la Poli Iaşi, pentru care a plătit 200.000 de euro, însă portarul în vârstă de 19 ani va veni abia după ce se va termina acest sezon. Până atunci, Gigi Becali este de părere că Andrei Vlad şi Toma Niga sunt variante suficient de bune pentru a aborda acest play-off.

”Dacă voiam să-l ţin pe Bălgrădean, semnam cu el. Ce să fac eu cu Vâtcă? Noi avem trei portari, Niga, Vlad şi Tîrnovanu. Sunt de mare viitor. Eu vreau să fac bani la fotbal”, Gigi Becali, într-o declaraţie făcută zilele trecute.

Transferat de FCSB, Târnovanu şi-a pierdut locul de titular la Poli Iaşi

Portarul în vârstă de 19 ani a fost lăsat la Poli Iaşi sub formă de împrumut, până în vară, dar a fost trecut pe linie moartă. Târnovanu a fost titular la începutul sezonului, însă eşecul cu 5-2 în faţa Craiovei l-a făcut să-şi piardă locul de titular. Mai ales că Târnovanu greşise şi în înfrângerea cu 1-0 în faţa lui Sepsi.

Ştefan Târnovanu riscă să nu mai joace deloc în acest sezon şi să piardă şi contactul cu naţionala de tineret a României, acolo unde fusese convocat de Mirel Rădoi, la ultima acţiune. Până să fie scos în poartă de Mircea Rednic, Târnovanu a avut 13 apariţii, timp în care a primit nu mai puţin de 24 de goluri.

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali fcsbfcsbportar fcsbtransfer fcsbportar transferat fcsbtransferuri gigi becalistefan tarnovanu 

viewscnt
Articole similare