Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie. Decizie finală după ce suporterii au decis să cumpere FCSB de la Gigi Becali

Răsturnare de situaţie. Decizie finală după ce suporterii au decis să cumpere FCSB de la Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustaţă, a anunţat că s-a ajuns la o concluzie, după ce săptămâni la rând a anunţat că e decis să cumpere FCSB de la finanţatorul Gigi Becali.

Ce s-a întâmplat după ce suporterii au anunţat că vor cumpăra FCSB

Relaţia dintre Gigi Becali şi galeria FCSB s-a "răcit", din nou. După plecarea lui Edward Iordănescu, mai multe persoane au vandalizat proprietăţi ale omului de afaceri, iar acesta din urmă a informat că va vinde clubul persoanei care pune pe masă 10 milioane de euro. 

Liderul Peluzei Nord a anunţat că s-a înaintat o propunere către Gigi Becali, în urmă cu mai multe zile, iar acum a ajuns la concluzia că finanţatorul nu are de gând să vândă. 

„Asta cu hârtia este vrăjeala lui. Dacă voia să vândă clubul, trimitea hârtia şi terminam, nu mai discutam. Oamenii aşteaptă răspunsul, aşa că n-are niciun rost să mai discutăm. Cu ştoul ăsta că vinde clubul… N-are rost să mai continuăm. E clar, nu vrea să vândă.

Din contră, nu-şi făcuseră speranţe mari. Din acest motiv ceruse răspuns la hârtie, dar nu mai are rost să discutăm despre subiectul acesta. Nu vinde şi gata”, a declarat Gheorghe Mustaţă pentru Fanatik

Liderul galeriei a comentat şi victoria obţinută de FCSB pe terenul Universităţii Craiova, scor 3-2. 

„Ne bucurăm că au câştigat şi aseară, să vedem pe viitor. Pe noi nu ne interesează posesia, ci rezultatele. Cine vrea posesie să-şi cumpere o minge.

A fost un meci frumos. Bravo băieţilor, măcar satisfacţia lor să o avem. Ei ne mai fac bucuroşi, restul nu mai contează. Important e că băieţii se dăruiesc şi îşi doresc să ia campionatul şi să fie, acolo, aproape. Măcar ei să ne bucure. N-avem treabă nici cu patronul, nici cu antrenorul, noi susţinem echipa”, a încheiat Gheorghe Mustaţă.

Afla mai multe despre: gheorghe mustatafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare