Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Dorit de Rapid, Adam Nemec este deturnat de o altă echipă din Liga 1 şi nu mai ajunge în Giuleşti

Răsturnare de situaţie! Dorit de Rapid, Adam Nemec este deturnat de o altă echipă din Liga 1 şi nu mai ajunge în Giuleşti

Fotbal intern

Comentarii

Adam Nemec s-a despărţit oficial de Dinamo, însă atacantul slovac va continua să joace în România, având mai multe oferte din Liga 1.

Adam Nemec a plecat oficial de la Dinamo, la un an de când a revenit în Ştefan cel Mare. Atacantul slovac mai fusese ”câine” între 2016 şi 2018 şi revenise la bucureşti sezonul trecut, după doi ani petrecuţi în Cipru, la Pafos FC.

Odată cu problemele financiare de la club, Nemec a făcut decizia de a pleca din Ştefan cel Mare. Administratorul special al ”câinilor”, Iuliu Mureşan, a confirmat plecarea atacantului, despre care a recunoscut că îi pare rău, considwerându-l un adevărat ”profesionist”.

”Adam Nemec a plecat şi el astăzi de la echipă. Mie personal îmi pare foarte rău pentru acest jucător, este un super profesionist, chiar este de dat exemplu în fotbalul românesc şi mai ales la tinerii fotbalişti români.

El s-a antrenat chiar şi astăzi, a fost la sală, iar mai apoi a făcut nişte alergări în jurul terenului. După aceea a făcut şi antrenamentul alături de echipă, urmând ca la final să mai alerge vreo jumătate de oră de unul singur.

Este un exemplu de profesionist adevărat. Nu am putut să îl conving să mai rămână pentru că situaţia este aşa cum este la Dinamo în momentul de faţă!”, a declarat Iuliu Mureşan, pentru Realitatea Sportivă.

Dorit de Rapid, Adam Nemec este deturnat de o altă echipă din Liga 1 şi nu mai ajunge în Giuleşti

Conform ProSport, Adam Nemec va rămâne în Liga 1, însă nu va semna cu Rapid, aşa cum se speculase după ce Daniel Niculae a recunoscut că atacantul ar putea fi de interes pentru giuleşteni. Slovacul ar avea o ofertă serioasă de la Voluntari, căreia ar prefera să îi dea curs înaintea cei de la Rapid.

Confrom sursei citate, Nemec ar urma să încaseze 10 mii de euro lunar la clubul ilfovean, mai puţin decât cei 15 mii de la Dinamo, însă o sumă constistentă pentru un jucător ajuns la 35 de ani. La această sumă s-ar putea adăuga şi bonusuir de perfromanţă, dacă jucătorul va putea presta la un nivel ridicat.

În timpul petrecut în România, Nemec a însumat 98 de apariţii pentru Dinamo, în care a marcat 25 de goluri şi a oferit nouă pase decisive. Pentru naţionala Slovaciei, atacantul a punctat de 13 ori în 43 de apariţii.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştiadam nemecrapid bcuureştifc voluntariiuliu mureşan 

viewscnt
Articole similare