Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie în cazul lui Florin Tănase! Contract până în 2023: "Nu-l trădez!". Anunţ de ultim momentul al agentului Giovanni Becali

Răsturnare de situaţie în cazul lui Florin Tănase! Contract până în 2023: "Nu-l trădez!". Anunţ de ultim momentul al agentului Giovanni Becali

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (26 de ani) nu vrea să plece liber de la FCSB. Giovanni Becali, agentul căpitanului de la FCSB, a vorbit despre situaţia lui Tănase, care a refuzat de două ori prelungirea contractului cu echipa roş-albastră, la propunerile lui Gigi Becali. Florin Tănase îşi caută o echipă în străinătate, însă nu va pleca atunci când înţelegerea cu FCSB îi va expira, aşa cum s-a zvonit în ultima perioadă de timp.

Florin Tănase mai are contract până în 2023 cu FCSB! Giovanni Becali: "L-am prezentat peste tot, aşteptăm oferte!"

Asta pentru că Florin Tănase mai are contract cu FCSB până în 2023, nu până în 2021, aşa cum se credea iniţial. Giovanni Becali a făcut lumină în cazul contractului decarului FCSB. La FCSB din 2016, Florin Tănase e în căutarea unei echipe din străinătate la care să se transfere, iar agentul său face tot posibilul pentru a-i găsi un angajament peste hotare, cu o ofertă care să fie mulţumitoare şi pentru Gigi Becali.

Patronul FCSB cere trei milioane de euro în schimbul lui Florin Tănase, după ce a plătit 1,8 milioane de euro în schimbul serviciilor sale când l-a luat de la Viitorul, în 2016. „Florin Tănase nu este un caz aparte. Se face prea mare tevatură. L-am prezentat peste tot, aşteptăm să vedem ce oferte vor veni. Anunţ să ştie toată lumea: mai are doi ani de contract! Abia în 2023 ar fi liber. Tănase va respecta contractul şi sigur se va pune de acord cu patronul, mai ales că între ei este o relaţie mai specială”, a spus Giovanni Becali pentru prosport.ro.

Florin Tănase: "Eu nu-l trădez pe nea Gigi!"

Gigi Becali şi Florin Tănase au o relaţie foarte bună, încă de la sosirea la FCSB, iar căpitanul roş-albaştrilor nu vrea să strice acest lucru. Tănase a anunţat că nu-l va trăda pe Gigi Becali şi nu se grăbeşte să plece. Aşteaptă să vadă dacă poate cuceri campionatul în Liga 1 cu FCSB şi să joace în grupele cupelor europene în sezonul viitor.

„Eu sunt convins că, dacă va avea ofertă concretă de 3.000.000 de euro, Gigi Becali îi va da drumul. Tănase nu şi-a manifestat niciodată dorinţa să plece liber de contract. Am vorbit chiar zilele acestea şi mi-a zis aşa: «Nea Giovani, nu mă grăbesc. Să vedem în vară unde suntem. Poate luăm titlul, poate mergem în grupele cupelor europene. Eu nu îl trădez pe nea Gigi». Eu cred în cuvântul lui Tănase şi aşa face şi patronul FCSB”, a declarat Giovani Becali pentru ProSport.

Florin Tănase a strâns 166 de meciuri la FCSB, timp în care a marcat de 47 de ori şi a livrat 31 de assist-uri pentru colegii săi.

  • 1 - un trofeu a câştigat Florin Tănase cu FCSB, Cupa României în 2020

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbtransfergigi becalicontract 

viewscnt
Articole similare