Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie în Italia! Cine poate fi antrenorul lui AC Milan în sezonul viitor

Răsturnare de situaţie în Italia! Cine poate fi antrenorul lui AC Milan în sezonul viitor

AC Milan

Comentarii

Îndepărtarea lui Zvonimir Boban şi posibila plecare a lui Paolo Maldini de la echipă îi vor da control absolut lui Ivan Gazidis, care are parte şi de susţinerea patronatului de la AC Milan. Fostul oficial de la Arsenal îl doreşte cu insistenţă pe Ralf Rangnick, fost la RB Leipzig.

Presa din Italia chiar a avansat de luni bune ideea că Rangnick deja s-a înţeles cu Gazidis pentru a antrena pe San Siro, fapt confirmat şi de Zvonimir Boban în interviul care i-a adus demiterea. Cu toate acestea, manager-ul german poate să nu mai ajungă la Milan. Nici Marcelino, fost la Villarreal şi Valencia, nu ar mai avea şanse. 

Totul se datorează crizei econimice din fotbal provocate de pandemia de coronavirus. În cazul lui Rangnick, el ar vrea să beneficieze de un buget important pentru perioada de mercato, aproximativ 75 de milioane de euro, în timp ce Marcelino ar vrea să aducă nu mai puţin de 15 jucători în vară. 

În această situaţie, Milan ar putea continua din vară cu Stefano Pioli, susţine Gazzetta dello Sport. Conducerea clubului rossonero este încântată că echipa se mişcă mai bine în compartimentul defensiv, iar unii jucători s-au dezvoltat sub comanda lui Pioli. Totodată, este importantă şi relaţia bună pe care o are antrenorul cu Zlatan Ibrahimovic. 

Afla mai multe despre: ac milanstefano pioli 

viewscnt
Articole similare