Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Ioan Niculae anunţă că Dan Alexa va continua la Astra: ”Rămâne la echipă!” Mesaj dur pentru Gigi Becali

Răsturnare de situaţie! Ioan Niculae anunţă că Dan Alexa va continua la Astra: ”Rămâne la echipă!” Mesaj dur pentru Gigi Becali

Astra Giurgiu

Comentarii

Dan Alexa a anunţat că pleacă de la Astra, după ce giurgiuvenii au pierdut, scor 0-1, meciul cu Poli Iaşi. Totuşi, patronul Ioan Niculae l-a întors din drum pe Alexa şi acesta va continua la Astra.

Ioan Niculae nu i-a acceptat demisia lui Dan Alexa, aşa că tehnicianul va continua pe banca Astrei.

Dan Alexa rămâne la Astra pentru că eu n-aş fi dat niciodată un antrenor afară pentru că a avut o dispută cu agentul lui. Nu e vorba să-l dăm afară, din contră, nici nu m-am gândit să îl dau afară. Va rămâne în continuare antrenor la Astra”, a spus Ioan Niculae, la Pro TV.

MESAJ DUR PENTRU GIGI BECALI

În momentul în care a văzut imaginile cu Alexa lovit de Anamaria Prodan, Gigi Becali a avut o reacţie extrem de dură: ”Cum să te bată o femeie? Păi ce bărbat eşti tu. Eu o târam pe jos, îi rupeam mâna şi o şi tundeam”, a spus patronul FCSB.

Acum a venit rândul lui Niculae să-i dea replica patronului de la FCSB: ”E incredibil să faci astfel de declaraţii şi apoi să te dai apărătorul dreptăţii, al lui Dumnezeu pe pământ”, a spus Niculae.

Afla mai multe despre: niculaeastradan alexa 

viewscnt
Articole similare