Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie: se face transferul, dar nu la suma stabilită iniţial! Fotbalistul nu se mai întoarce în Superligă

Răsturnare de situaţie: se face transferul, dar nu la suma stabilită iniţial! Fotbalistul nu se mai întoarce în Superligă

Fotbal

Comentarii

Un club din Superligă aştepta cu nerăbdare 600.000 de euro de pe un alt continent, însă va trebui să se mulţumească cu o sumă mai mică.

Omar Govea nu se întoarce la FC Voluntari

UPDATE: Mexicanii de la ”tudn.com” anunţă că Omar Govea va rămâne, totuşi, la Monterrey şi din această iarnă, chiar dacă ultimele zvonuri îl dădeau întors la FC Voluntari.

Cu toate acestea, se pare că nu va mai fi vorba despre un transfer definitiv în schimbul a 600.000 de euro, ci o negociere între cele două cluburi, pentru o sumă mai mic. Cel mai probabil, între 200.000-300.000 de euro.


Ştirea iniţială

Presa din Mexic anunţă că mijlocaşul Omar Govea nu va continua la Monterrey din ianuarie 2024, aşa că se va întoarce înapoi la clubul de care aparţine, FC Voluntari.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Omar Govea, conform transfermarkt.de.

Omar Govea a fost împrumutat de către FC Voluntari la Monterrey în ianuarie 2023, pentru aproximativ 250.000 de euro, în timp ce mexicanii şi-au păstrat opţiunea de a-l transfera definitiv în această iarnă pentru alţi 600.000 de euro.

Cu toate acestea, mutarea definitivă nu va mai avea loc. Monterrey a decis că are rost să activeze clauza de transfer definitiv, deoarece jucătorul nu a livrat fotbalul aşteptat de toată lumea.

În ultimul an, Omar Govea a fost utilizat în 40 de meciuri la Monterrey, în care nu a marcat niciun gol i a oferit şase pase decisive. Prea puţin pentru ceea ce s-a cerut de la el.

  • La Zulte Waregem, în sezonul 2020/2021, Omar Govea a bifat 2 goluri şi 7 pase decisive în 28 de meciuri de campionat.

În cariera sa, Omar Govea a mai jucat pentru America, Porto B, Porto, Mouscron, Antwerp, Zulte, FC Voluntari, Monterrey, dar şi în naţionala Mexicului (4 meciuri).

În vara lui 2016, America îl vindea pe Omar Govea la FC Porto, în schimbul a 2.000.000 de euro. Îl ceda gratis, trei ani mai târziu, la Zulte Waregem.

  • 12 meciuri, un gol şi o pasă de gol a reuşit Govea la FC Voluntari, în perioada septembrie-decembrie 2022.

Afla mai multe despre: goveamonterreymexicvoluntari 

viewscnt
Articole similare