Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ratarea sezonului în Ligue 1, oferită de golgheterul competiţiei! Cavani nu a marcat deşi avea poarta goală în faţă

Ratarea sezonului în Ligue 1, oferită de golgheterul competiţiei! Cavani nu a marcat deşi avea poarta goală în faţă

PSG

Comentarii

Edinson Cavani, golgheterul la zi al campionatului Franţei, a avut parte de un moment care nu îl caracterizează în meciul disputat, vineri seară, cu Saint-Etienne. Atacantul a ratat cu poarta goală în minutul 76 al întâlnirii, moment în care echipa sa era condusă cu scorul de 1-0.

Vârful uruguayan, care a înscris 24 de goluri în această ediţie din Ligue 1, a primit o pasă ideală de la Angel Di Maria, în faţa porţii goale, însă a trimis pe lângă, din zece metri.

În cele din urmă, vicecampioana Franţei a reuşit să egaleze, iar partida din etapa a 32-a a campionatului Franţei s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Pentru AS Saint-Etienne a marcat Remy Cabella în minutul 17, în timp ce PSG a punctat prin autogolul lui Mathieu Debuchy, din minutul 90+3.

Din minutul 41, PSG a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Presnel Kimpembe, iar echipa lui Unai Emery se opreşte la nouă victorii consecutive. Chiar şi aşa, Paris Saint-Germain este lider detaşat în Ligue 1, cu 17 puncte avans faţă de AS Monaco, înaintea ultimelor şase etape.

Afla mai multe despre: cavaniratareligue 1 

viewscnt
Articole similare