Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răuţă şi-a pus cenuşă în cap după Botoşani - Dinamo 4-0: "Ruşinos, nu ne gândeam niciodată că vom lua bătaie de maniera asta!". Ce a spus despre promisiunile lui Cortacero

Răuţă şi-a pus cenuşă în cap după Botoşani - Dinamo 4-0: "Ruşinos, nu ne gândeam niciodată că vom lua bătaie de maniera asta!". Ce a spus despre promisiunile lui Cortacero

Dinamo București

Comentarii

Alexandru Răuţă (28 de ani), fotbalistul lui Dinamo, a reacţionat la finalul înfrângerii suferite de "câini", 0-4 FC Botoşani, în deplasare.

Răuţă şi-a cerut scuze pentru rezultat în faţa suporterilor, dar a spus că aşteapta, ca şi colegii săi, să intre banii pentru că e foarte greu să se concentreze la fotbal cu buzunarele goale. Mijlocaşul dinamovist a vorbit şi despre declaraţiile făcute de Pablo Cortacero, care a spus din nou că banii trebuie si intre conturile clubului.

"La 4-0... e un scor ruşinos pentru noi, nu ne gândeam niciodată că o să luăm bătaie şi în maniera aceasta, trebuie să lăsăm capul jos, toţi suntem de vină şi meciul viitor să ne trezim să să câştigăm. Când iei în min 1 gol, e foarte greu, mai ales psihologic. După am echilibrat jocul, am avut 3-4 ocazii mari în prima repriză, dar la fiecare contraatac am luat gol  05.07  Practic din 2 faze fixe am luat 2 goluri, penalty şi o acţiune.

E greu, când ştii că în fiecare săptămână îţi pleacă jucătorii, nu e linişte la echipă, trebuie să ne clarificăm şi cu contractele, mulţi s-au înţeles, mai avem câţiva să ne înţelegem. Ne cerem scuze faţă de fani,  de cei care ne-au susţinut, n-avem ce face. Meciul viitor d-aia e frumos fotbalul că joci din 3 în 3 zile şi poţi să repari ce ai stricat.  



Cine să mai creadă în Cortacero? Nici nu-l ştim la faţă. Nu mai credem... În cei din DDB, care ne-au susţinut şi ne susţin, cu ei am vorbit, spaniolii n-au mai trecut pe la noi. Am fost minţiti atâtea luni, sperăm să apucăm să luăm nişte bani că e greu, de 4-5 luni neplătiţi. D-aia plecăm de acasă, să aducem bani şi e greu. Sperăm să ne trezim şi să arătăm că asta nu e faţa lui Dinamo. Dacă jucăm ca azi, mai ales ca a doua repriză, n-avem şansă nici cu Liga a 2 a, dar cu Liga 1. Azi a fost un accident, trebuie să stăm cu capul sus şi meciul viitor să câştigăm.  Jucăm pentru noi, avem promisiuni că sapt viitoare o să intre nişte bani, am făcut nişte cesiuni la Ligă, o să intre banii cu ajutorul celor de la DDB"
, a spus Alexandru Răuţă, la Telekom Sport.

FC Botoşani - Dinamo 4-0, în Liga 1

FC Botoşani a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Keyta ‘1, ’37 (penalti), Ongenda ’23 şi Haruţ ’64.

FC Botoşani: Hankic – Patache, Haruţ, Şeroni, Ţigănaşu – Florescu (Tîrcoveanu ’66), Rodriguez, Ongenda (Chindriş ’59) – Caia (Roman ’12, Toutouh ‘67), Al Mawas, Keyta (Fili ’67). Antrenor: Marius Croitoru

Dinamo: Eşanu – Sorescu, Bejan, Ehmann, A. Radu – Creţu (Moldoveanu ’46), Răuţă, Achim (Şerban ’69), Fabbrini – Gueye, Borcea  (Mihaiu ’46). Antrenor: Ionel Gane.

Afla mai multe despre: alexandru rautadinamoreactie 

viewscnt
Articole similare