Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război intern la CSA Steaua! Florin Talpan, atac direct la colaboratorii săi: „Îşi permit să facă legea în club”. De la ce a pornit totul

Război intern la CSA Steaua! Florin Talpan, atac direct la colaboratorii săi: „Îşi permit să facă legea în club”. De la ce a pornit totul

Fotbal intern

Comentarii

Sunt ape tulburi în cadrul echipei CSA Steaua. Florin Talpan, juristul Stelei, este nemulţumit de atitudinea comandantului, Mădălin Hîncu, dar şi de managerul secţiei de fotbal, George Ogăraru.

Conform celor spuse de Talpan, Hîncu nu îşi duce la bun sfârşit munca pe care o are în cadrul clubului, ba mai mult, acesta i-ar fi micşorat salariul, recent.

„Vă precizez că toate aceste acţiuni împotriva mea, acţiuni de hărţuire şi încercare de manipulare a opiniei publice şi a suporterilor stelişti se întamplă doar din cauza faptului că domnul Hîncu nu îşi îndeplineşte obligaţiile legale privind funcţia pe care o deţine! Am trimis notificarea către Federaţia de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal deoarece comandantul a refuzat în mod categoric şi sistematic trimiterea de notificări celor care nu respectă hotărârile instanţelor. Acesta, în urma trimiterii notificării către FRF şi LPF, în mod abuziv, m-a sancţionat luându-mi din salariu în condiţiile în care am câştigat pentru Clubul Sportiv al Armatei: numele, marca, palmaresul şi multe alte dosare prin care se solicita de către FCSB anularea mărcii Steaua etc!

„Îşi permit să facă legea în club!”

Acest comandant şi-a permis să îmi ia din salariu în condiţiile în care eu am iniţiat reînfiinţarea echipei de fotbal şi am solicitat construcţia unui nou stadion! Deşi meritul îmi aparţine şi se datorează muncii mele, începând cu anul 2003 când am formulat către OSIM prima opoziţie/plângere/contestaţie împotriva FCSB şi culminând cu dosarele de la AMFB prin care am solicitat ca echipa de fotbal să fie declarată câştigătoarea Ligii 4, acest comandant care nu are nici un merit în istoria Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, îşi permite să facă legea în club”, a spus Talpan, conform Prosport.

De furia lui Talpan nu a scăpat nici George Ogăraru, care ar avea un salariul mult mai mare faţă de ce ar merita, fapt ce l-a deranjat profund pe pe juristul CSA. „Deşi eram primul care meritam să pun piciorul pe stadionul Steaua, acest lucru nu s-a întâmplat! Nu ştiu cum arată acest stadion! În schimb personaje controversate, se fotografiazăa cu mândrie pe stadion, îşi pun poze pe Facebook şi câştigă peste patru mii de euro pe lună pentru că aşa vrea domnul Hîncu! Nici măcar nu am putut participa la meci! Este ruşinos pentru domnul Hîncu şi pentru Club, că juristul clubului, datorită căruia Steaua există şi azi, să nu poată participa la un meci al echipei”, a mai spus Talpan.

Afla mai multe despre: csa steauaflorin talpangeorge ogararu 

viewscnt
Articole similare