Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război între Florin Manea şi Adrian Mititelu Jr.! ”Dacă vrea să bea un suc trebuie să-i ceară bănuţi tăticului”

Război între Florin Manea şi Adrian Mititelu Jr.! ”Dacă vrea să bea un suc trebuie să-i ceară bănuţi tăticului”

FC U Craiova

Comentarii

Un scandal a izbucnit între Adrian Mititelu Jr. şi Florin Manea, în urma unor dezvăluiri făcute de impresar despre un transfer ratat.

În urmă cu mai multe zile, un conflict public a izbucnit între Florin Manea şi Adrian Mititelu Jr. Disputa a pornit în urma unui transfer ratat de FC U Craiova. Oltenii au dorit să transfere un jucător bulgar, Birsent Karagaren, însă fotbalistul ar fi necesitat o sumă de transfer de 50 de mii de euro, pe care fiul lui Mititelu nu a fost dispus să o plătească.

Mutarea, care era intermediată de Manea, a picat, iar patronul Craiovei a declarat că nu va mai colabora vreodată cu impresarul. Acesta l-a atacat pe Mititelu Jr., spunând că nu are ce discuta cu un tânăr necunoscător în ale fotbalului.

Război între Florin Manea şi Adrian Mititelu Jr.!

”Eu, de acolo, vorbesc cu Mutu, Bornescu, Puşcaş, dar cu ţăranii ăştia n-am ce să vorbesc. Şi de aia fotbalul românesc este unde este, că, în loc să vorbească cei care se pricep, vorbeşte Adrian Mititelu Jr., care singurul sfat pe care poate să mi-l dea e dacă îmi iau masa potrivită la Loft sau la Nuba, atât. În rest, nu are ce sfaturi să-mi dea el mie despre fotbal.

E ultima oară când comentez pe tema asta. Nu stau să mă cert cu un copil de 20 de ani. El vorbeşte cu mine şi dacă vrea să bea un suc trebuie să-i ceară bănuţi tăticului. Despre ce discutăm? Îi urez succes!”, a declarat Manea, pentru ProSport.

”Nu te poţi duce la o emisiune şi să începi să dai date contractuale, date din negocieri şi aşa mai departe, pentru că eşti tu Florin Manea. El este hilarul branşei. La 24 de ani am reuşit, într-un moment greu al familiei şi al echipei, să continui linia ascendentă a echipei şi să promovăm dintr-un campionat foarte greu de Liga 2.

La 24 de ani, Florin Manea ce făcea? Umbla cu 'pisicuţele' în rucsac prin Statele Unite”, spusese anterior Adrian Mititelu Jr., pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: florin maneaadrian mititelu jr.mititelu maneascandal manea mititelu 

viewscnt
Articole similare