Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război între Real Madrid şi Barcelona pentru semnătura lui Kai Havertz. Madrilenii îl vor urmări în următoarele săptămâni în Bundesliga

Război între Real Madrid şi Barcelona pentru semnătura lui Kai Havertz. Madrilenii îl vor urmări în următoarele săptămâni în Bundesliga

Real Madrid

Comentarii

Spaniolii scriu că între Real Madrid şi FC Barcelona s-ar putea declanşa un adevărat război pentru semnătura fotbalistului german, Kai Havertz. Problema este că niciunul dintre cele două cluburi nu vor să plătească cele 100 de milioane de euro solicitate de germani, iar Leverkusen nu vrea să primească jucători la schimb.

Barcelona ar fi deschis deja negocierile pentru transferul lui Kai Havertz de la Bayer Leverkusen, dar marea sa rivală, Real Madrid, nu se lasă mai prejos.

Conform presei spaniole, fotbalistul în vârstă de 20 de ani ar urma să fie urmărit în săptămânile viitoare de stafful tehnic al antrenorului Zinedine Zidane în partidele oficiale pe care le va disputa formaţia sa, Bayer Leverkusen.

Calciomercato scrie că Leverkusen nu va accepta nicio ofertă sub 100 de milioane de euro, o cifră care pare momentan de neatins chiar şi pentru cluburile mari din fotbalul european, din cauza pandemiei de coronavirus.

Real Madrid ar vrea să diminueze din suma de 100 de milioane de euro cu includerea a unui jucător la schimb, sau chiar a mai multor fotbalişti. Bayer Leverkusen vrea bani, un detaliu pe care l-ar fi transmis deja şi oficialilor clubului FC Barcelona, la primele discuţii pentru noua perlă a fotbalului european.

Kai Havertz este considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri fotbalişti din lume, alături de Erling Haaland sau Jadon Sancho, fotbalişti de la Borussia Dortmund. Havertz a avut un sezon excelent anul trecut, atunci când a marcat nu mai puţin de 20 de goluri şi a oferit şi şapte pase de gol, formă care i-a adus prima selecţie şi la echipa naţională a Germaniei. Între timp, el a bifat şapte meciuri pentru fosta campioană mondială şi a înscris şi un gol.

Afla mai multe despre: kai havertzreal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare