Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război între rivale! Bayern şi Borussia Dortmund se luptă pentru un jucător din Premier League

Război între rivale! Bayern şi Borussia Dortmund se luptă pentru un jucător din Premier League

Bayern Munchen

Comentarii

Conform celor de la Sunday Express, rivalele din Bundesliga, Bayern Munchen şi Borussia Dortmund sunt interesate de transferul lui Troy Parrot.

Atacantul în vârstă de 17 ani al echipei Tottenham Hotspur, Troy Parrott este dorit atât de Borussia Dortmund, cât şi de Bayern Munchen. Conform Sunday Express, ambele formaţii pregătesc oferte pentru perioada de iarnă în încercarea de a obţine semnătura fotbalistului irlandez.

Născut în 2002 la Dublin, Parrott a venit la Tottenham la vârsta de 15 ani. El a fost promovat în acest an la prima echipă din Academia clubului preluat de Jose Mourinho.

Internaţional irlandez U19 şi U21, Parrott a făcut rapid saltul spre echipa mare a Irlandei. El a debutat în acest an, deşi are doar 17 ani, la prima reprezentativă. Pentru Tottenham a debutat deja în Cupa Ligii. Troy Parrott este cotat la doar 1.5 milioane de euro.

Este puţin probabil totuşi ca Spurs să renunţe atât de uşor la serviciile unuia dintre cei mai promiţători jucători din Academia clubului, cu atât mai puţin după sosirea lui Jose Mourinho ca manager al clubului. 

Afla mai multe despre: bayern munchenborussia dortmundtottenhamtroy parrott 

viewscnt
Articole similare