Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război între rivale! Messi îl vrea la Barcelona cu orice preţ, dar Real Madrid a intrat pe fir şi oferă o sumă fabuloasă

Război între rivale! Messi îl vrea la Barcelona cu orice preţ, dar Real Madrid a intrat pe fir şi oferă o sumă fabuloasă

Real Madrid

Comentarii

Rivalele, FC Barcelona şi Real Madrid nu s-au mai luptat de multă vreme pentru acelaşi fotbalist. Presa spaniolă scrie însă că în iarnă, cele două uriaşe grupări din Spania se vor confrunta pentru semnătura aceluiaşi fotbalist.

Presa spaniolă a scris despre interesul catalanilor pentru doi dintre fotbaliştii de la Ajax Amsterdam: De Ligt şi De Jong. În special, al doilea fotbalist a trezit un interes deosebit pe Camp Nou, fotbalistul fiind recomandat inclusiv de Lionel Messi.

Barcelona s-ar fi orientat de altfel spre francezul Rabiot de la PSG, pe care francezii ar fi dispuşi să-l vândă în iarnă pentru numai 20 de milioane de euro, dar la recomandarea lui Messi, catalanii caută să facă orice efort pentru Frenkie De Jong.

Doar că gruparea blaugrana are un concurent serios. Spaniolii scriu că Florentino Perez a intrat pe fir pentru transferul fotbalistului olandez de la Ajax şi este dispus să dubleze oferta catalanilor. Barcelona ar fi oferit 45 de milioane de euro pentru fotbalistul lui Ajax, în timp ce Real Madrid este dispusă să meargă pănâ la 80 de milioane.

Frenkie de Jong are 21 de meciuri în acest sezon la Ajax, dintre care 4 în Uefa Champions League. Două goluri a marcat mijlocaşul olandez, care este evaluat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 40 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: frenkie de jongreal madridfc barcelonatransferuriprimera division 

viewscnt
Articole similare