Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

RĂZBOI total între Sarri şi Cristiano Ronaldo. Mesajul obraznic transmis de portughez din cantonamentul naţionalei sale

RĂZBOI total între Sarri şi Cristiano Ronaldo. Mesajul obraznic transmis de portughez din cantonamentul naţionalei sale

Juventus

Comentarii

Conflictul dintre Maurizio Sarri şi Cristiano Ronaldo pare să se adâncească. După ce starul portughez a fost schimbat în weekend în minutul 55, cele două tabere şi-au aruncat în permanenţă săgeţi

Cristiano Ronaldo se află de duminică în Portugalia, alături de colegii săi de la naţională, însă nu a uitat că Sarri l-a schimbat în ultimele două meciuri. Antrenorul lui Juventus a declarat la finalul meciului cu Milan că Ronaldo a acuzat dureri la genunchi. Ronaldo a apărut astăzi în faţa ziariştilor portughezi şi a dat o scurtă declaraţie: "Vă dau o ştire pentru prima pagină din toate ziarele naţionale: Căpitanul nu este bine, este foarte bine! Echilibrul este cel mai important. Şi acum vorbiţi cu alţi jucători".

Scandal uriaş între Cristiano Ronaldo şi Maurizio Sarri

Totul a pornit de la meciul din weekend-ul trecut, Juventus - AC Milan, când starul portughez a fost înlocuit în minutul 54 cu Dybala, care, de altfel, avea să şi marcheze unicul gol al partidei. În urma acestei decizii surprinzătoare a lui Sarri, evident că au apărut şi multe speculaţii cu privire la un conflict între starul portughez şi antrenorul italian.

De altfel, imediat după meci, Maurizio Sarri a ţinut să menţioneze că fotbalistul de 34 de ani are o problemă medicală şi a pus totul pe seama acestei accidentări.

"Trebuie să îi mulţumim lui Ronaldo, pentru că s-a sacrificat să fie cu noi toată seara. A făcut tot posibilul să joace, dar am văzut că nu se simte bine şi am luat decizia de a îl schimba. Este normal ca un jucător să fie supărat când iese de pe teren. În ultima luna el a avut o problemă la genunchi, s-a lovit la un antrenament şi a suferit o accidentare la ligamentele colaterale", a declarat Sarri pentru Sky Sport Italia.

Iniţial, în Italia s-a scris că Ronaldo ar fi părăsit terenul de joc înjurând în limba portugheză. A plecat de la stadion la trei minute după terminarea partidei cu AC Milan, fără să vorbească o clipă cu cineva. Niciodată nu a fost schimbat atât de devreme într-un meci al torinezilor. Mai mult, nu fusese înlocuit niciodată de două ori la rând la Juventus! 

Afla mai multe despre: cristiano 

viewscnt
Articole similare