Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzbunarea africanilor de la Besiktas pentru declaraţiile lui Mircea Lucescu! S-au bucurat ostentativ în faţa lui şi au fost opriţi doar de arbitri | VIDEO

Răzbunarea africanilor de la Besiktas pentru declaraţiile lui Mircea Lucescu! S-au bucurat ostentativ în faţa lui şi au fost opriţi doar de arbitri | VIDEO
Comentarii

Fotbaliştii de culoare de la Besiktas i-au răspuns lui Mircea Lucescu, după declaraţiile antrenorului român de la finalul meciului din tur.

După ce au pierdut meciul de la Bucureşti, considerat pe teren propriu, scor 2-3, ucrainenii conduşi de antrenorul român Mircea Lucescu au fost învinşi şi la Istanbul. Beşiktaş s-a impus cu 1-0, prin golul reuşit de camerunezul Aboubakar, în minutul 52, şi s-a calificat în grupele Conference League cu scorul general de 4-2. 

Fotbaliştii africani de la Besiktas nu au uitat declaraţiile lui Mircea Lucescu

După cea deschis scorul, Vincent Aboubakar s-a dus la marginea terenului şi a celebrat reuşita, alături de gambianul Omar Colley, chiar sub privirile lui Mircea Lucescu. Al patrulea arbitru şi tuşierul de pe acea parte i-au oprit pe cei doi africani, iar situaţia nu a degenerat. ”Il Luce” a rămas stană de piatră şi nu avut niciun fel de reacţie. Camerunezul Vincent Aboubakar a primit cartonaşul galben pentru comportament nesportiv.

VIDEO cu celebrarea lui Aboubakar

 

 

 ”Il Luce” a răbufnit după meciul tur. ”N-am jucat contra lui Beşiktaş, ci împotriva selecţionatei africane!

La finalul meciului din Giuleşti, Mircea Lucescu a avut o conferinţă de presă incendiară. După ce a făcut praf arbitrajul, a avut o reacţie inedită şi la adresa echipei adverse, Beşiktaş Istanbul.

”N-am jucat contra lui Beşiktaş, ci împotriva selecţionatei africane! Au jucători din Congo, Gambia, Ghana, Angola! E foarte greu când ai 11 jucători crescuţi în acelaşi club să te pui cu ei. Au multă experienţă.

Dar în condiţiile astea sunt mulţumit de echipă. Au profitat de lipsa de experienţă a jucătorilor noştri şi au marcat goluri. Sunt o echipă bună. Au făcut transferuri care îi pot ajuta atât în Europa, cât şi în campionat”, a spus Mircea Lucescu, la conferinţa de presă de după partida tur, disputată la Bucureşti.

În momentul de faţă. şase jucători africani evoluează pentru Besiktas Istanbul.

 

 

 

Afla mai multe despre: besiktasdinamo kievmircea lucescu 

viewscnt
Articole similare