Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan surprinde după seara neagră din Europa! "De ce ar trebui să-mi pară rău? Vedem toate tâmpeniile"

Viorel Moldovan surprinde după seara neagră din Europa! "De ce ar trebui să-mi pară rău? Vedem toate tâmpeniile"
Comentarii

Viorel Moldovan a avut un discurs dur, după ce toate echipele româneşti au ratat calificarea în grupele Conference League.

Cea mai dură replică pentru echipele din România care au eşuat în Conference League

CFR Cluj şi FCSB nici măcar n-au prins play-off-ul de Conference League, în timp ce singurele speranţe, Farul şi Sepsi, au eşuat în meciul decisiv pentru grupe. 

Joi seara, echipa norvegiană Bodø/Glimt a învins, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia Sepsi OSK, în manşa a doua a play-off-ului din Conference League, după 2-2 la Sfântu Gheorghe. De asemenea, Farul Constanţa a pierdut joi seara, în deplasare, scor 0-2, meciul cu HJK Helsinki din manşa secundă a play-off-ului Conference League, şi a fost eliminată din cupele europene, deşi a câştigat cu 2-1 la Ovidiu. 

Viorel Moldovan a fost tranşant când a vorbit despre sentimentul pe care-l are, dezamăgit, totodată, de lucrurile nepotrivite care se întâmplă în campionat. 

"Nu suntem niciunde, drept dovadă n-am ajuns nici în grupele astea. De ce ar trebui să-mi pară rău? Ne păcălim de fiecare dată. Campionatul este cum este. Aveai coeficient ok, mai respirai. 

Trebuie să se însănătoşească campionatul nostru, dar de ce să ne pară rău când vedem toate tâmpeniile din fotbalul nostru?", a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport. 

Fostul atacant al naţionalei României încă vede o diferenţă mare între echipele din România şi cele care continuă să le elimine an de an. 

"Fotbalul românesc este obosit din start. Vrem să ajungem să jucăm la nivel mare, să avem echipe la nivelul cupelor europene. Sunt situaţii, corect, nu sunt absurd.

Trebuie să facilitezi un pic o anumită echipa. Discutăm mereu despre această stare de oboseală. De fiecare dată aceeaşi discuţie. Nu ştiu din ce aluat sunt făcuţi alţii de reuşesc să facă acest lucru...", a mai spus Viorel Moldovan. 

Afla mai multe despre: viorel moldovanconference leaguesepsifarul constanta 

viewscnt
Articole similare