Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu, categoric după scandalul cu Gică Hagi: "E un capitol închis". Ce a spus despre presupusul conflict cu Generaţia de Aur

Răzvan Burleanu, categoric după scandalul cu Gică Hagi: "E un capitol închis". Ce a spus despre presupusul conflict cu Generaţia de Aur

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a venit cu noi lămuriri în privinţa lui Gică Hagi, cel care nu a fost invitat la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020.

Răzvan Burleanu: "FRF nu e în conflict cu Generaţia de Aur"

Imediat după ce Gică Hagi nu a fost invitat la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020, oamenii din fotbalul românesc s-au revoltat. La câteva săptămâni de la acel moment, Răzvan Burleanu a recunoscut că a fost o greşeală din partea FRF. 

În plus, Burleanu a susţinut că nu există niciun conflict cu Generaţia de Aur, după ce Hagi a acuzat că fotbaliştii generaţiei sale sunt eliminaţi: "Nu a existat nicio acuzaţie, e un capitol închis, considerăm că am răspuns ca urmare a acestei erori pe care ne-am asumat-o. Ca să clarific, FRF nu e în conflict cu Generaţia de Aur sau vreun jucător. Din Generaţia de Aur au fost oameni prezenţi acolo, Belodedici, Vlădoiu, Anghel Iordănescu, au fost oameni din partea federaţiei. Şi noi ne-am fi dorit să avem un român pe scenă. UEFA a spus că fiecare jucător invitat a câştigat EURO, dintre cei care au urcat pe scenă", a declarat preşedintele FRF.  

Afla mai multe despre: razvan burleanufrfgica hagi 

viewscnt
Articole similare