Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu a câştigat încă un trofeu şi a dansat la festivitatea de premiere. Prima reacţie a antrenorului lui Al Hilal: ”Am făcut istorie!”

Răzvan Lucescu a câştigat încă un trofeu şi a dansat la festivitatea de premiere. Prima reacţie a antrenorului lui Al Hilal: ”Am făcut istorie!”

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu a reuşit să câştige încă un trofeu cu Al Hilal, al treilea după Liga Campionilor Asiei şi campionat. Echipa antrenorului român s-a impus cu 2-1 în faţa lui Al Nasr, în finala Cupei Regelui. Răzvan Lucescu spune că nu mulţi se pot mândri cu o astfel de performanţă.

Răzvan Lucescu a reuşit tripla cu Al Hilal: Champions League, titlu, Cupa Regelui. Antrenorul în vârstă de 51 de ani s-a impus cu 2-1 în faţa lui Al Nasr şi şi-a trecut încă un trofeu în palmares.

“Sunt extrem de mândru. Am făcut istorie. Nimeni în Arabia Saudita nu a făcut aşa ceva. Chiar în lume, puţini au câştigat trei trofee precum cele obţinute de noi. Titlu, Champions şi Cupa. Mourinho cu Inter, Guardiola cu Barcelona, Bayern şi cred că Ghangzou, dar când era Lippi. Unii doar visează atunci când se apucă de această meserie. Pare simplu, trei trofee, dar nu toţi au puterea şi nervii să rămână mereu motivaţi şi să aibă dorinţa de a câştiga mereu. (Secretul?) Pare banal. Muncă multă, dar făcută bine. Să creezi mereu, convingere totală. Să obţii victorii, ele te împing de la spate. Am ştiut, umili, să  ne batem tot timpul.

Gândul tuturor că facem istorie m-a ajutat să-i motivez. Al Nasr şi-a dat viaţa. Trebuia să-şi salveze sezonul. Au vrut campionatul, l-am luat noi. Au vrut Champions, am luat-o noi, au vrut Cupa, iar am câştigat noi. I-am bătut de două ori în 5 zile. Cel mai important adversar. Sunt mândru de jucătorii mei”, a declarat Răzvan Lucescu pentru Radio Sport 1.

 

Fostul selecţioner este însă în continuare nemulţumit că Al Hilal a fost exclusă din Liga Campionilor Asiei, pe motiv că are în lot prea multe cazuri de coronavirus. Cu toate acestea, Lucescu jr spune că a reuşit să tranforme furia pe care au simţit-o jucătorii într-o ambiţiei de a demonstra că sunt cei mai buni

“Nu mi-a fost greu să-i motivez. Noi ştim că am câştigat grupa, cu o etapă înainte. Astăzi se joacă meciuri din cealaltă parte a tabloului. Frustrarea am transformat-o în ceva pozitiv. Să demonstrăm cine suntem. În fiecare dimineaţă ne-am trezit cu acest gând. E clar, au vrut să ne scoată. Peste tot sunt jocuri făcute. În sport, politică, finanţe. Eram câştigătoarea ediţie precedente, veneam din Arabia Saudita, un fotbal extrem de puternic, chiar dacă acasă lumea nu crede asta. Erau interese. Unii aşa găzduiesc Mondiale. Vom continua să luptăm.

(Despre faptul că a dansat la festivitatea de premiere) Pentru mine acum e mare mândrie. La festivitate am fost descătuşat. Am dansat cum nu am mai făcut-o pentru că am vrut să le arăt că sunt fericit. Le pun multă presiune, îi ţin din scurt, îi chinui efectiv, iar acum le-am arătat că sunt cu ei şi ca ei”, a mai spus Răzvan Lucescu.

Fostul selecţioner este unul dintre cei mai în formă antrenori români, din acest moment. Răzvan Lucescu a ţinut însă să spune câteva vorba frumoase şi despre ceilalţi antrenori români care sunt pe val: “Sunt mândru de ceea ce face Şumudica în Turcia. Extraordinar, cu o aşa echipă, într-un campionat extrem de greu. Olăroiu în China şi în toată cariera plină de performanţe. Petrescu are o carieră strălucitoare. Le mulţumesc tuturor. De Mircea Lucescu nu mai vorbesc, el este la alt nivel. Tata este un mit. Are 33 de trofee, al doilea după Sir Alex Ferguson”.

Afla mai multe despre: razvan lucescu 

viewscnt
Articole similare