Experiențe împreună.
You are here:

Răzvan Lucescu exclude o revenire la echipa naţională: "Eu nu sunt geniu". Pe cine propune selecţioner: "Se potriveşte perfect"

Răzvan Lucescu exclude o revenire la echipa naţională: "Eu nu sunt geniu". Pe cine propune selecţioner: "Se potriveşte perfect"
Comentarii

Răzvan Lucescu, campion al Ligii Campionilor Asiei cu Al Hilal, exclude în acest moment o revenire la echipa naţională a României.

"Eu nu mai sunt pe listă. Şi am spus-o foarte clar, nu mă văd antrenor la echipa naţională, la nicio echipă naţională. Eu sunt un antrenor care trebuie să fie zi de zi pe teren. Eu nu sunt geniu, nu găsesc idei pe moment care să răstoarne situaţia, să schimbe rezultate. Eu trebuie să fiu pe teren zi de zi să pot transmite prin muncă şi seriozitate ideea de grup, de generozitate pentru echipă. Asta o pot face zi de zi", a declarat Răzvan Lucescu, la Telekom Sport.

În aceeaşi intervenţie la Telekom Sport, Răzvan Lucescu a fost întrebat dacă îl vede pe Mircea Lucescu selecţioner al naţionaleI: "Personal, eu cred că da. Eu cred că are experienţa şi valoarea, are vârsta perfectă, se potriveşte la acest moment pentru aşa ceva. Are ochiul, este unul dintre antrenorii cei mai titraţi din lume. Aşa gândesc eu. Nu ştiu ce ar spune dacă-l întrebi pe el. Din discuţiile pe care le-am avut cu el săptămânile trecute, nu l-am simţit că ar vrea să mai revină. Nu am avut nicio discuţie cu el pe tema echipei naţionale".

Răzvan Lucescu este campionul Asiei

Al Hilal a învins în finala Ligii Campionilor Asiei formaţia japoneză Urawa Red Diamonds.

În tur, la 9 noiembrie, Al Hilal s-a impus cu scorul de 1-0, acasă,  prin golul marcat de peruanul Andre Carillo în minutul 60.

Meciul retur, disputat duminică, la Saitama, s-a încheiat tot cu victorie pentru echipa lui Lucescu, scor 2-0. Au marcat Al Dawsari ’74 şi Gomis ‘90+3.

Al Hilal - Esperance Tunis, în sferturile Cupei Mondiale a Cluburilor

Al Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, va juca la Cupa Mondială a cluburilor, competiţie rezervată echipelor campioane de pe fiecare continent, care va avea loc între 11 decembrie şi 21 decembrie, în Qatar.

În calitate de campioană a Asiei, Al Hilal ve evolua cu Esperance Tunis, campioana Africii, în turul al doilea al competiţiei, la 14 decembrie, pe Stadionul Jassim Bin Hamad.

Formaţia învingătoare din această partidă va juca în semifinale, la 18 decembrie, cu Liverpool, campioana Europei.

Cupa Mondială a cluburilor va începe la 11 decembrie, cu meciul de baraj dintre Al Sadd, campioana ţării gazdă, şi Hienghene Sport (Noua Caledonie), campioana Oceaniei, iar câştigătoarea se va califica în sferturi, fază în care va întâlni, tot la 17 decembrie, echipa mexicană Monterrey, campioana Concacaf.

Învingătoarea acestei ultime partide va da piept, în semifinale, la 17 decembrie, cu Flamengo, campioana Americii de Sud.

Finala va avea loc la 21 decembrie, meciul pentru locul 3, tot la 21 decembrie, iar cel pentru locul 5, la 17 decembrie.

Ultimele trei ediţii ale competiţiei mondiale a cluburilor au fost câştigate de Real Madrid. Spaniolii nu au mai reuşit câştigarea Ligii Campionilor în acest an, astfel că Europa va fi reprezentată de noua deţinătoare a trofeului, Liverpool.

viewscnt
Articole similare