Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu se simte nedreptăţit în Grecia: ”Noi suntem trataţi altfel! O ruşine, deja e prea mult”

Răzvan Lucescu se simte nedreptăţit în Grecia: ”Noi suntem trataţi altfel! O ruşine, deja e prea mult”
Comentarii

Echipa greacă PAOK Salonic, antrenată de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a încheiat la egalitate duminică, în deplasare, scor 2-2, meciul cu Panathinaikos Atena, în etapa a şaptea din Stoiximan Super League.

PAOK a deschis scorul la un contraatac, în minutul 19, când Zivkovic a centrat de pe dreapta, Konstantelias a lăsat mingea pentru Brandon Thomas şi acesta l-a învins pe portarul gazdelor, Brignoli.

Sebastian Palacios a egalat în minutul 32, dar oaspeţii nu au renunţat şi Zivkovic a adus din nou în avantaj echipa lui Răzvan Lucescu, în minutul 58.

PAOK părea că se îndreaptă spre victorie, dar Panathinaikos a egalat în minutul 90+6, prin Alexander Jeremejeff.

Răzvan Lucescu, furios pe arbitraj: „O ruşine! Deja e prea mult! Nu suntem proşti”

„Este o ruşine! Fotbalul ar trebui jucat cu fair-play, nu ar trebui să primească nimeni ajutor. Panathinaikos a fost ajutată de arbitru. Golul de 2-2 a venit după finalul minutelor de prelungire acordate. Nu este o competiţie corectă. Mai bine se decide cine câştigă titulul dinainte să înceapă campionatul. Este exagerat ce se întâmplă. 

Nu suntem proşti. Asta nu e competiţia pe care ne-o dorim, dar noi nu putem controla situaţia. Sunt echipe care ştiu că vor fi ajutate şi pot să acţioneze altfel în teren, ştiu că vor primi ajutor de la arbitru. Este deja prea mult. Panathinaikos a presat bine în prima repriză, este o echipă bună, nu are nevoie să fie ajutată de arbitru. 

Noi suntem trataţi altfel faţă de celelalte echipe. Cu Aris, de exemplu, trebuia ca adversarul să rămână în 10 oameni, dar arbitrul nu a vrut să acorde al doilea cartonaş galben. Fazele în care suntem implicaţi sunt analizate 3-4 minute la VAR. 

Dacă aceleaşi faze s-ar petrece în meciurile lui Panathinaikos sau AEK, nu ar dura atât. Rezultatul nu a fost corect”, a declarat Lucescu, potrivit Sportal.gr.

În clasament, PAOK rămâne pe locul al doilea cu 14 puncte, cu un punct în faţa lui Panathinaikos, care are 13 şi ocupă poziţia a treia.

Afla mai multe despre: răzvan lucescupaok salonicgrecia 

viewscnt
Articole similare