Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin a ajuns cel mai bun pasator din Serie A. Italienii i-au analizat progresul

Răzvan Marin a ajuns cel mai bun pasator din Serie A. Italienii i-au analizat progresul

Serie A

Comentarii

Răzvan Marin a crescut mult şi italienii îi apreciazi randamentul pe care îl are la Cagliari, echipa unde evoluează românul din 2020.

Răzvan Marin a devenit cel mai bun pasator din Serie A, alături de campionul european Nicolo Barella şi de Luis Alberto.

Presa din Italia i-a analizat progresul lui Marin şi au avut doar cuvinte de laudă!

"Inventează pentru coechipierii săi şi în acelaşi timp face ca acelaşi lucru să fie greu de făcut de către adversari. Viaţa mijlocaşului este împărţită permanent în două faze, fără o limită clară care separă faza de construcţie cu cea de pressing, pentru că asta o decide ritmul jocului. Un context cu care Răzvan Marin începe să fie din ce în ce mai obişnuit. Din acţiune sau la fază fixă, mijlocaşul român a arătat că este capabil să-şi ajute colegii.

Acea pasă superbă peste jucătorii lui Lazio, care l-a pus pe căpitanul lui Cagliari faţă în faţă cu Reina la scorul de 1-1, a fost cel mai clar exemplu pentru care, începând din a doua parte a sezonului trecut, nu a fost scos niciodată din rolul de lider al mijlocului echipei. În 2021, acesta a devenit un punct de referinţă pentru coechipierii săi, atât la faza de construcţie, cât şi la cea de finalizare. Numărul 8 al lui Cagliari nu a alergat mai puţin de 10 kilometri în niciun meci al acestui sezon, fiind singurul din Italia care a reuşit acest lucru, împreună cu Alessandro Deiola. 

Cu Leonardo Simplici pe bancă, fostul mijlocaş al lui Ajax a reuşit să fie echilibrat şi să se desfăşoare liber, lucru crucial pentru evitarea retrogradării. Condiţiile nu par foarte diferite în acest an, deşi pe bancă a venit Walter Mazzarri. Chiar şi noul tehnician pare să fi decis să-i încredinţeze lui Marin aceleaşi sarcini", se scrie în articol.

  • 15 milioane de euro este cota lui Marin conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: razvan marinserie a 

viewscnt
Articole similare