Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin criticat dur de un fost antrenor al naţionalei României: ”Devine un jucător oarecare. N-are clasă!

Răzvan Marin criticat dur de un fost antrenor al naţionalei României: ”Devine un jucător oarecare. N-are clasă!

Fotbal

Comentarii

România a pierdut cu 2-1 partida cu Spania din preliminariile EURO 2020, însă proporţiile scorului puteau fi mult mai mari fără intervenţiile salvatoare ale lui Tătăruşanu.

Mircea Rădulescu (78 de ani), fostul selecţioner al României în perioada 1990-1992, a criticat jocul ”tricolorilor” şi a făcut o remarcă acidă la adresa lui Răzvan Marin, care a fost total ieşit din joc la meciul cu spaniolii.

”Răzvan Marin e un fotbalist util, dar în meciurile importante devine un jucător oarecare. N-are clasă! El face o muncă de furnică, aleargă, recuperează, pasează. Pentru un meci ca cel de aseară e prea puţin”, a spus Mircea Rădulescu pentru Gazeta Sporturilor.

Reprezentativa României a fost învinsă, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (1-0), de selecţionata Spaniei, în etapa a cincea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020. Spaniolii au jucat în inferioritate numerică pe final. Spania este lider în clasament, cu 15 puncte din tot atâtea posibile, iar “tricolorii” au coborât de pe trei pe patru, ei având şapte puncte.

Afla mai multe despre: razvan marinnationala româniei,  

viewscnt
Articole similare