Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin este doar începutul. Ajax, ofertă pentru un jucător al lui Real Madrid! Ar fi cel mai scump transfer din istoria "Lăncierilor"

Răzvan Marin este doar începutul. Ajax, ofertă pentru un jucător al lui Real Madrid! Ar fi cel mai scump transfer din istoria "Lăncierilor"
Comentarii

Ajax Amsterdam vrea să îl transfere pe mijlocaşul echipei Real Madrid, Martin Odegaard (20 de ani), jucător care a reuşit, în sfârşit, să se ridice la nivelul aşteptărilor.

Împrumutat în acest sezon la Vitesse Arnhem, mijlocaşul norvegian a impresionat în acest sezon în tricoul formaţiei olandeze, pentru care a reuşit opt goluri şi şase assist-uri, în 31 de apariţii în toate competiţiile. 

"Sunt pregătit pentru pasul următor. Vreau să continui să cresc", a mărturisit Odegaard, pentru publicaţia olandeză De Telegraaf.

Totuşi, Odegaard are şanse mici să revină la Real Madrid, echipă la care a jucat doar două meciuri din momentul transferului de la Stromgsgodset, din 2015, pentru aproximativ patru milioane de euro. 

Conform AS, printre echipele interesate de mijlocaşul în vârstă de 20 de ani se numără şi Ajax, care a făcut deja o ofertă pentru transferul fotbalistului de la Real Madrid. "Lăncierii" oferă 20 de milioane de euro pentru Odegaard. În cazul în care spaniolii acceptă propunerea, norvegianul ar deveni cel mai scump fotbalist din istoria lui Ajax.

În prezent, recordul pentru cel mai scump jucător adus vreodată de Ajax este deţinut de Miralem Sulejmani, pentru care olandezii au plătit 16,25 milioane de euro în 2008, atunci când l-au transferat de la Heerenveen. Sârbul este urmat îndeaproape în top 3 de Daley Blind, adus de la Manchester United pentru 16 milioane de euro, dar şi de Răzvan Marin. 12,5 milioane de euro va încasa Standard Liege în schimbul internaţionalului român.

Afla mai multe despre: razvan marin 

viewscnt
Articole similare