Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin, furios după meciul din Macedonia de Nord: ”Sunt destul de nervos şi supărat” Răspunsul lui Mirel Rădoi

Răzvan Marin, furios după meciul din Macedonia de Nord: ”Sunt destul de nervos şi supărat” Răspunsul lui Mirel Rădoi
Comentarii

Fotbalistul echipei Cagliari, Răzvan Marin, a fost destul de nervos la interviul de după meciul dintre Macedonia de Nord şi România

Reprezentativa României a remizat, miercuri seară, în deplasare, scor 0-0, cu selecţionata Macedoniei de Nord, într-un meci din grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022. Ca urmare a rezultatelor de miercuri, tricolorii se menţin pe locul trei în clasamentul grupei. La meciul de la Skopje au asistat aproximativ 6.000 de spectatori.

Doar rezervă la Skopje, Răzvan Marin a răbufnit după meciul cu Macedonia de Nord: ”Normal că nu sunt mulţumit să vin la echipa naţională şi să joc doar un meci, cu Liechtenstein, dar a fost decizia antrenorului şi merg mai departe. Nu, nu mi-a spus nimeni nimic legat de minutele primite, cum am spus, acum sunt destul de nervos şi sunt supărat după meci, nu vreau să vorbesc mai multe, vom vedea. O să mă duc la echipa mea de club, să fiu liniştit, să joc şi pe poziţia unde dau cel mai bun randament şi apoi voi vedea” a spus Marin, la Pro Tv.

În conferinţa de presă de după meci, selecţionerul României, Mirel Rădoi a explicat: ”Eu dacă am o problemă cu un jucător, nu vin să o discut cu dumneavoastră întâi. Trebuie să o discut cu el şi după aceea o să vă răspund ceea ce am de raspuns vis-a-vis de problema unui jucător”

Clasamentul grupei: 1. Germania – 15 puncte, 2. Armenia – 11 puncte, 3. România – 10 puncte, 4. Macedonia de Nord – 9 puncte, 5. Islanda – 4 puncte, 6. Liechtenstein – un punct.

Etapa următoare programează, la 8 octombrie, meciurile Liechtenstein – Macedonia de Nord, Islanda – Armenia şi Germania – România.

Afla mai multe despre: răzvan marinmirel rădoi 

viewscnt
Articole similare