Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin, interviu amplu în Italia. Cine este prima persoană pe care o sună după un meci în Serie A: ”Uneori e dur cu mine!”

Răzvan Marin, interviu amplu în Italia. Cine este prima persoană pe care o sună după un meci în Serie A: ”Uneori e dur cu mine!”

Serie A

Comentarii

Răzvan Marin a prins microbul „fotbal” de la tatăl său, Petre Marin.

Răzvan Marin, despre relaţia cu tatăl său, Petre Marin

Răzvan Marin joacă la Empoli şi este unul dintre actualii lideri ai actualei generaţii de la echipa naţională. Fotbalistul recunoaşte că a fost mereu sfătuit de tatăl său şi că după orice meci de Serie A vorbeşte cu el.

"Am început să joc la şase ani în Bucureşti. Eram copil, urmăream meciurile din Liga Campionilor ale marilor echipe din Italia, cum ar fi Milan, Inter sau Juventus. Când impresarul mi-a zis despre varianta Italia, am fost foarte fericit să vin aici, să joc într-un campionat din primele cinci ale Europei.

Pasiunea pentru fotbal am preluat-o de la tatăl meu, care a fost fotbalist la Steaua Bucureşti. E prima persoană cu care vorbesc după meciuri, care îmi oferă sfaturi. Uneori e dur cu mine, dar acest lucru m-a ajutat să îmi ating obiectivele.

Când am ajuns la Empoli am fost fericit. Nivelul e foarte înalt, iar echipa practică un fotbal frumos. Mă simt foarte bine aici, toată lumea este de treabă. Acest club are tot ce îi trebuie pentru ca un fotbalist să se îmbunătăţească.

La finalul sezonului trebuie să scriem istorie. Rămânerea în Serie A ar fi o mare realizare pentru club şi pentru fani. Sper că le vom oferi această satisfacţie. 

Momentul favorit de la Empoli? Salvarea de la retrogradare, anul trecut. M-am bucurat că i-am putut răsplăti pe fani şi sper ca anul acesta să fie la fel", a spus Răzvan Marin, citat de TMW.

În clasamentul din Serie A, Empoli e pe locul 16, cu 22 de puncte.

Cifrele lui Răzvan Marin

  • 20 de meciuri a jucat Răzvan Marin în acest sezon la Empoli
  • 1.027 de minute a acumulat Răzvan Marin în meciurile jucate
  • 2.500.000 de euro este cota de piaţă a lui Răzvan Marin, potrivit Transfermarkt

Afla mai multe despre: răzvan marinserie apetre marin 

viewscnt
Articole similare