Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin, "linşat" de presa olandeză, care face lobby pentru un conaţional. "Marin este un fotbalist care îşi arată clasa doar uneori. Eiting este mult mai bun"

Răzvan Marin, "linşat" de presa olandeză, care face lobby pentru un conaţional. "Marin este un fotbalist care îşi arată clasa doar uneori. Eiting este mult mai bun"

Stranieri

Comentarii

Fotbalistul român Răzvan Marin a fost utilizat 90 de minute în partida pe care Ajax Amsterdam a susţinut-o în optimile de finală ale Cupei Olandei, împotriva formaţiei din eşaloanele inferioare Spakenburg. Ajax-ul s-a impus cu 7-0, însă presa din Olanda şi-a găsit o nouă ocazie să "lovească" în jucătorul român.

Cronicarul olandez Henk Spaan, de la Het Parool, una dintre cele mai cunoscute publicaţii din Ţara Lalelelor, a criticat fără menajamente, în termeni duri, evoluţia lui Răzvan Marin din meciul cu Spakenburg, adus pe 13 milioane de euro de la Standard Liege, vara trecută. Ba mai mult, acesta este foarte convins că unul dintre conaţionalii săi, Carel Eiting (21 de ani), este mult mai valoros decât jucătorul român.

  • Carel Eiting este internaţional de juniori al Olandei la U15, U16, U17, U18, U19 şi U20, şi are 11 meciuri în Campionatul Olandei, pentru Ajax.

"Marin este un fotbalist care îţi arată clasa doar uneori. Din păcate, sunt rafale scurte.  Mai degrabă scântei, decât flăcări. Există totuşi o urmă de talent, dar care se manifestă ca o amintire din trecut", a spus Henk Spaan.

În plus, olandezul susţine că evoluţia lui Eiting din meciul de Cupă a fost una strălucitoare şi că se va mai auzi de el, curând, la prima echipă a Ajax-ului, cu trimite la faptul că îl poate înlocui fără probleme pe fotbalistul român. Carel Eiting a reuşit două pase de gol în meciul cu Sparkenburg.

"Chiar dacă Lassina Traore a fost desemnat omul meciului, Carel Eiting a fost cel mai bun de pe teren, mai bun decât Babel, Tadic, Tagliafico, Dest şi mult mai bun decât Marin", a spus cronicarul olandez.

Afla mai multe despre: razvan marinajax 

viewscnt
Articole similare