Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin pleacă de la Ajax Amsterdam! Olandezii au început negocierile cu un club important din Liga Campionilor

Răzvan Marin pleacă de la Ajax Amsterdam! Olandezii au început negocierile cu un club important din Liga Campionilor

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin este gata de o nouă provocare, după experienţa nereuşită la Ajax Amsterdam, iar un club din Belgia este dispus să-i acorde toată încrederea. Este vorba de campioana Club Brugge.

Presa din Olanda anunţă că Ajax Amsterdam şi campioana Belgiei, Club Brugge, negociază în aceste zile transferul fotbalistului român Răzvan Marin. Cu toate acestea, olandezii ţin foarte mult la preţ şi îşi doresc să obţină undeva la 15 milioane de euro pentru internaţionalul român.

Club Brugge insistă de câteva luni bune readucerea lui Marin în Belgia. În luna ianuarie s-au lovit de refuzul omologilor de la Ajax, care nu erau de acord cu un împrumut, dar nici cu vânzarea acestuia. De asemenea, în iarnă, alte două formaţii din Belgia şi l-ar fi dorit pe român sub formă de împrumut, Standard Liege şi Antwerp, formaţie antrenată de Ladislau Boloni. De data acestea, situaţia este diferită, iar Ajax pare să-şi fi pierdut răbdarea cu fotbalistul român şi încearcă să-şi recupereze investiţia

Răzvan Marin pleacă de la Ajax Amsterdam! Olandezii au început negocierile cu un club important din Liga Campionilor

Nu se ştie exact dacă Brugge este dispusă să ofere aceşti bani, însă ambele părţi sunt dispuse la negocieri şi sunt mari şanse ca tranzacţia să se realizeze. Brugge a impresionat în ultima ediţie a Ligii Campionilor, iar jucători precum Hans Vanaken şi Emmanuel Dennis sunt vizaţi de formaţii din Premier League, dispuse să ofere zeci de milioane de euro.

Un lucru este cert, Răzvan Marin şi-ar dori să plece de la Ajax Amsterdam, iar o revenire în Belgia ar putea fi de bun augur. Recent, conform publicaţiei belgiene voetbal24.be, Răzvan Marin le-a comunicat oficialilor de la Brugge, prin impresarul său, că îşi joacă ultima carte la Ajax până în vară şi apoi va da curs unei oferte. Lucrurile se pot schimba de la o zi la alta, iar acceptul Ajaxului de a intra la masa negocierilor poate cântări mult în alegerea fotbalistului român.

În vara lui 2019, Ajax Amsterdam l-a achiziţionat pe Răzvan Marin pentru 12,5 milioane de euro, de la o altă formaţie din Belgia, Standard Liege. În tot acest timp, românul a bifat 17 meciuri, fără să marcheze vreun gol.

  • Răzvan Marin a bifat 21 de meciuri pentru echipa naţională şi are un gol marcat.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare