Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin şi Mirel Rădoi au îngropat securea războiului: “Am discutat cu el fix după meci“

Răzvan Marin şi Mirel Rădoi au îngropat securea războiului: “Am discutat cu el fix după meci“
Comentarii

Răzvan Marin a declarat vineri seară, după meciul Germania – România, scor 2-1, că în această partidă au existat multe lucruri pozitive, dar şi negative, el subliniind că şi-a dorit un rezultat pozitiv.

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, la Hamburg, cu scorul de 2-1, de selecţionata Germaniei, într-un meci din etapa a şaptea a grupei J a calificărilor europene pentru Cupa Mondială din 2022, în care a condus cu 1-0. Tricolorii sunt acum pe locul patru în grupă.

Răzvan Marin a vorbit despre partida de azi, dar şi despre episodul de după meciul cu Macedonia, când s-a plâns că joacă puţin şi nu pe postul său obişnuit.

Internaţionalul român, insă neagă că ar fi avut un conflict cu Mirel Rădoi, selecţionerul României. 

“Din acest meci putem lua foarte multe lucruri pozitive, au fost şi lucruri negative, e normal. O să facem, cu siguranţă, o analiză a meciului şi vom vedea după. Ne doream să obţinem un rezultat pozitiv, ştiam că Germania va veni peste noi şi vor încerca să creeze foarte mult.  

Au reuşit, din păcate, să dea acel gol destul de repede, după pauză, şi apoi a venit şi acel gol doi.

Cred că majoritatea jucătorilor care sunt la naţională sunt într-o formă foarte bună, joacă la echipe bune, în Europa, vom vedea ce alegeri va face Mister. Nu a fost niciun conflict cum s-a spus. Am şi discutat, după acel interviu, cu Mister şi nu a fost niciun fel de problemă”, a spus Marin la Pro TV.

Discursul lui Mirel Rădoi după ce "tricolori" au arătat o altă faţă în meciul cu Germania + Ce spune despre golul lui Ianis Hagi

Afla mai multe despre: răzvan marinmirel radoinaţională româniei 

viewscnt
Articole similare