Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Raţ este optimist înaintea debutului în preliminarii: ”Ne batem la locul 2. Germania este un monstru cu şapte capete”

Răzvan Raţ este optimist înaintea debutului în preliminarii: ”Ne batem la locul 2. Germania este un monstru cu şapte capete”

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Raţ a discutat despre echipa naţională, înaintea debutului din campania de calificare la Campionatul Mondial din 2022. Fostul căpitan al selecţionatei noastre a dezvăluit că este încrezător în şansele echipei lui Rădoi.

Răzvan Raţ a analizat şansele echipei naţionale înaintea începerii campaniei de calificare la Campionatul Mondial. Fostul fundaş stânga a recunoscut că selecţionata noastră se va lupta pentru poziţia secundă în grupă. Evident, fostul căpitan al României consideră Germania ca fiind cea mai puternică adversară şi, totodată, câştigătoarea grupei.

Răzvan Raţ este optimist înaintea calificărilor la Campionatul Mondial

”În teorie, trebuie să câştigăm şi avem toate premisele să câştigăm. Este foarte important ca naţionala să nu piardă puncte cu echipele cu care nu şi-a programat să piardă puncte. Dacă România nu câştigă şi nu facem maximum de puncte din meciurile cu Macedoania, Armenia... Dacă nu scoţi maxim de puncte cu echipele cu care ţi-ai programnat să scoţi maximum de puncte, atunci nu cred că că poţi să emiţi pretenţii să te califici.

Nu este un fapt că o să câştigăm cu Macedoania, cu Armenia, cu Germania. Cu echipele cu care ne batem la locul doi, pentru că Germania este un monstru cu 7 capete care nu va pierde primul loc, mai departe noi trebuie să ne batem la locul 2 şi să scoatem maxim din celelalte meciuri”, a declarat Răzvan Raţ, pentru Look Sport.

Lotul României este următorul:

  • PORTARI: Florin Niţă (Sparta Praga/Cehia, 2/0), Ionuţ Radu (Inter Milan/Italia, 0/0), David Lazar (Astra, 1/0), Florin Iacob (UTA Arad 0/0);
  • FUNDAŞI: Vasile Mogoş (Chievo Verona/Italia, 3/0), Ionuţ Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Alin Toşca (Gaziantep F.K./Turcia, 23/0), Vlad Chiricheş (Sassuolo/Italia, 59/0), Andrei Burcă (CFR Cluj 4/0), Mario Camora (CFR Cluj 2/0), Ovidiu Popescu (FCSB, 0/0), Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova 17/0);
  • MIJLOCAŞI: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 25/2), Alexandru Creţu (NK Maribor/Slovenia, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 42/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoţia, 14/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 44/6), Erik Bicfalvi (FC Ural/Rusia, 6/1), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 0/0), Dennis Man (Parma/Italia, 6/1), Florin Tănase (FCSB, 5/0), Florinel Coman (FCSB, 4/0), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 10/0);
  • ATACANŢI: Claudiu Keşeru (Ludogoreţ/Bulgaria, 40/13), George Puşcaş (Reading/Anglia, 20/8).

Pe lângă meciul de joi cu Macedonia de Nord, România va mai disputa două partide în luna martie, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

  • 28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Naţională)
  • 31 martie: Armenia – România, ora 19:00

România se mai află în grupă cu Islanda şi Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.

VIDEO | Rezumat FC Argeş - Academica Clinceni 1-1



 

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniacalificări mondialrăzvan raţ 

viewscnt
Articole similare