Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ultima aroganţă a lui Fortes. Atacantul Craiovei le-a răspuns contestatarilor. Cum arată dezbrăcat "Predatorul" oltenilor

FOTO | Ultima aroganţă a lui Fortes. Atacantul Craiovei le-a răspuns contestatarilor. Cum arată dezbrăcat "Predatorul" oltenilorgalerie foto
Comentarii

Carlos Fortes a semnat în iarna acestui an cu Universitatea Craiova, însă n-a reuşit să marcheze până acum pentru olteni, deşi a jucat zece meciuri până acum.

În momentul în care a semnat cu Universitatea Craiova, atacantul de 24 de ani a fost acuzat că are kilograme în plus, iar acum, la trei luni de la transfer, Fortes a ţinut să le demonstreze contestatarilor că este într-o formă fizică de invidiat şi a postat poză pe reţelele de socializare din sala de forţă.

"Carlos Fortes a jucat la Benfica, la naţionalele de juniori ale Portugaliei şi impune respect, nu e un nume de pe stradă. Cel mai dureros şi lipsit de respect e că s-a vorbit despre el că e gras. Se ştie foarte bine cine a vorbit de la Steaua despre acest lucru" , declara impresarul jucătorului în iarnă.

Afla mai multe despre: fortescraiova 

viewscnt
Articole similare