Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Unul dintre eroii României de la EURO U21 a făcut SHOW într-un club de fiţe. În ce ipostaze a fost surrpins

VIDEO | Unul dintre eroii României de la EURO U21 a făcut SHOW într-un club de fiţe. În ce ipostaze a fost surrpinsgalerie foto

Superliga

Comentarii

După faptă şi răsplată :) Unul dintre titularii din lotul lui Mirel Rădoi în Italia, la turneul final destinat selecţionatelor sub 21 de ani, s-a întors acasă şi a făcut show într-un club de la malul mării.

Alexandru Cicâldău, în vârstă de 22 de ani, a celebrat victoria Craiovei cu Astra Giurgiu, 1-0, pe teren propriu, într-un mod spectaculos. Fotbalistul s-a întors la Constanţa şi a demonstrat, într-un club de fiţe, că nu este doar un mijlocaş extrem de talentat, pentru care Craiova a plătit 1 milion de euro şi care este apreciat acum la 4 milioane, ci un dansator bun. 

Jucătorul a fost surprins de Prosport în club, alături de iubită şi câţiva dintre prieteni, dansând pe masă în zorile dimineţii. VIDEO AICI cu dansul lui Cicâldău

Ajuns la Craiova în urmă cu un an, Cicâldău a avut nouă assist-uri şi cinci goluri în dreptul numelui său la finalul sezonului, iar după performanţa de la Campionatul European sub 21 de ani, unde reprezentativa României a ajuns până în semifinalele competiţiei, decarul Craiovei a atras atenţia mai multor cluburi importante din Serie A şi Ligue 1, însă, pentru moment, a decis să rămână în Bănie. 

Afla mai multe despre: cicaldauu craiova 

viewscnt
Articole similare